Noutăți

Alte noutăți

Busuiocul

In mod obisnuit, se recomanda ca busuiocul sa fie folosit in stare proaspata. In cazul retetelor culinare de mancaruri preparate (...)

6 Oct 2010

Piperul rosu

Condimentul este fructul plantei piper nigrum, numit bob de piper. Piperul este unicul condiment ale carui fructe sunt comercializate in (...)

4 Oct 2010

Nucsoara

Nucsoara este o samanta mare ca o nuca rotunda, utilizata drept condiment. Arborele de nucşoară (Myristica fragrans), este vesnic verde (...)

27 Jun 2010

Bihorenii s-au infratit la Pietroasa cu americanii

In frunte cu diplomatul Mark Gitenstein - ambasador al Statelor Unite ale Americii in Romania si cu primarul de Brevard (...)

23 Jun 2010

Adi Hadean la Authentic Food

Pe 10 iunie de la ora 12 pana la 22, Adi Hadean gateste special pentru voi: Supa crema de cartofi (...)

9 Jun 2010

Ghimbir si ulei de masline

Ghimbirul este poate cel mai versatil condiment, fiind folosit in absolut toate tipurile de mancaruri, de la sosuri, supe, feluri (...)

24 May 2010

Despre maghiran

O mana de frunze de patrunjel tocate fin sau 1 ligurita de cibulet, 2-3 crengute de cimbru, cateva frunze de (...)

21 May 2010

Despre rubarba

Considerata de unii leguma, de altii fruct, rubarba este in plin sezon incepand cu luna mai. Folosita intens in bucataria (...)

18 May 2010

Incercam impreuna aranygaluska

Pentru astazi, va propunem sa incercati Aranygaluska - un desert tipic unguresc, pe care puteti sa-l gasiti si in meniul (...)

17 May 2010

1 30 31 32