Noutăți

Alte noutăți

Bihorenii s-au infratit la Pietroasa cu americanii

In frunte cu diplomatul Mark Gitenstein - ambasador al Statelor Unite ale Americii in Romania si cu primarul de Brevard (...)

23 Jun 2010

Adi Hadean la Authentic Food

Pe 10 iunie de la ora 12 pana la 22, Adi Hadean gateste special pentru voi: Supa crema de cartofi (...)

9 Jun 2010

Ghimbir si ulei de masline

Ghimbirul este poate cel mai versatil condiment, fiind folosit in absolut toate tipurile de mancaruri, de la sosuri, supe, feluri (...)

24 May 2010

Despre maghiran

O mana de frunze de patrunjel tocate fin sau 1 ligurita de cibulet, 2-3 crengute de cimbru, cateva frunze de (...)

21 May 2010

Despre rubarba

Considerata de unii leguma, de altii fruct, rubarba este in plin sezon incepand cu luna mai. Folosita intens in bucataria (...)

18 May 2010

Incercam impreuna aranygaluska

Pentru astazi, va propunem sa incercati Aranygaluska - un desert tipic unguresc, pe care puteti sa-l gasiti si in meniul (...)

17 May 2010

Pastrav somonat a la grec

Am putea să scriem un mic tratat despre păstrăvul somonat. În loc să pierdem timp prețios făcând asta, o să (...)

15 May 2010

Salata cu ciuperci champignon si piept de pui

O salată nu trebuie să fie neapărat delicată dar aceasta este, este și spectaculoasă în același timp, e proaspătă și (...)

12 May 2010

Vanilia

Dulce, floral, lemnos, afumat, prafuit, cremos sunt doar cateva din adjectivele care au incercat să surprinda aroma subtilă, distinctivă. Planta (...)

11 May 2010

1 31 32 33