Ca fiecare dintre noi, un brand are nevoie de cineva care să-i spună cu ce îi stă bine și ce (...)
citește mai multDacă ar fi să vă gândiți la o rețetă specifică toamnei, care ar fi aceea? Ori suntem noi prea obișnuiți (...)
15 Oct 2012
Pentru că ne place să vă ținem la curent cu toate noutățile și schimbările care au loc la Marty, astăzi (...)
9 Oct 2012
Se dau ca premise: tânăr care nu a gătit niciodată (sau de prea puține ori cât să conteze), dispus să (...)
8 Oct 2012
Lucrăm în fiecare zi ca să fim din ce în ce mai buni, să vă aducem cele mai bune preparate, (...)
2 Oct 2012
Pentru că petrecem atât de mult timp alături de colegii noștri de birou, ne-am gândit să le mai dedicăm câteva (...)
1 Oct 2012
Nu știm dacă e vina reclamelor sau a campaniilor agresive de publicitate dar un lucru e sigur: undeva în subconștientul (...)
26 Sep 2012
Din ce în ce mai multe evenimente culturale și cu oameni apreciați internațional se desfășoară în Cluj. În consecință din (...)
7 Sep 2012
Am fost cam ocupați în ultima vreme cu câte una alta (abia așteptăm să vă dezvăluim surprizele, o să vă (...)
3 Sep 2012
V-am povestit despre Chicken Madeira și Chicken Dijon, ambele cu carne de pui, așa că ne-am gândit să schimbăm registrul și să (...)
30 Aug 2012