Red Velvet Cheesecake: participă la concurs și câștigă o cină în valoare de 150 lei!

În ritmul alert ce caracterizează zilele noastre, devine din ce în ce mai importantă ideea de conștientizare. Când sarcinile ne copleșesc, este esențial să apăsăm butonul de ”Pauză”. E necesar să facem un pas în spate și să luăm o gură de aer. Să ne reamintim mereu să trăim în prezent. Să ne reamintim de lucrurile pentru care suntem recunoscători. Ele sunt cele care ne dau energia pentru a merge mai departe.

”Cine mai are timp și pentru iubire?”. Poate ești tentat să îți pui această întrebare, când de fapt, iubirea le guvernează pe toate. Pune un strop de iubire în tot ceea ce faci, iar rezultatele vor fi cu totul altele! Dacă uităm să sărbătorim iubirea zi de zi, atunci măcar de Valentine's Day să ne amintim de ea. Să fie acesta primul pas pentru a ne intra în reflex!

Pe noi ne știi deja prea bine! Iubim mâncarea și mai ales deserturile! Și ce-ar fi Valentine's Day fără deja consacratul Red Velvet Cheesecake?! Da, știm că îl așteptați cu nerăbdare și ne bucurăm că e din nou în restaurante și la Delivery.

Blaturi pufoase de pandișpan, în culoarea iubirii celei mai sincere pentru tot ce e bun. Cremă fină și catifelată de brânză și un gust divin, ce l-ar face gelos până și pe Cupidon. Te invităm să le (re)descoperi cu fiecare linguriță din Red Velvet Cheesecake. Am zice că ai tot timpul din lume să te bucuri de acest desert, însă nu am fi tocmai cinstiți. Red Velvet Cheesecake este aici în ediție limitată, în perioada 14 – 29 februarie.

Mai avem o surpriză! Pentru că știm cât de mult îți plac concursurile, pozele , Instagram-ul și mai ales cheesecake-urile (looove), ți-am pregătit deja consacratul InstaFoodPic Contest, ediția #MartyRedVelvet. Acum este momentul să dai frâu liber imaginației și să deguști prăjituri la greu, dar nu înainte de a face o poză (sâc!). Noul concurs îți va pune la încercare creativitatea, viziunea artistică, talentul la fotografie și, desigur, pofta de dulce.

Vrem să vedem poze cu un aer visător, romantic, într-un cadru inedit, așadar acum e momentul să dai frâu liber imaginației! Creativitatea și ingeniozitatea vor fi răsplătite pe măsură. Ți-am pregătit o delicioasă cină de Dragobete, pentru tine și cineva drag, care poate fi a voastră în 4 pași simpli:

1. Comandă un Red Velvet Cheesecake în perioada 14 - 21.02

2. Fă-i o poză artistică și încarc-o pe Instagram!

3. Tag la pagina @martyrestaurants și folosește hashtag #MartyRedVelvet

4. Fii pe fază! La final alegem prin jurizare cea mai delicioasă fotografie. Poți câștiga o cină de Dragobete în valoare de 150 lei! 

Complicat? Noi zicem că nu foarte, mai ales că implică două activități extrem de plăcute :). Așa că nu mai sta pe gânduri! Pune mâna pe telefon și ne vedem în restaurante și pe Insta!

Vezi aici regulamentul oficial al campaniei.

*Concursul se desfășoară în perioada 14 – 21 februarie. Câștigătorul va fi ales prin jurizare în data de 22 februarie. Premiul poate fi revendicat în perioada 22 – 29 februarie, in oricare din restaurantele Marty. Campania nu se cumuleaza cu alte oferte sau promoții. Premiul este valabil în restaurante, nu și la Delivery.