Te vrem în echipă!

Daca esti tanar, energic, cu dorinta de a realiza ceva in viaţa, gata oricand sa inveti şi sa te perfectionezi, capabil sa lucrezi in echipa, sincer şi bine dispus - Marty Restaurants poate fi inceputul unei cariere in adevaratul sens al cuvantului.


Echipa Marty Restaurants cauta in permanenta atat pentru viitoare locatii cat si pentru cele existente - oameni noi, dornici de munca.


Daca doriti sa aplicati pentru un loc de munca, va rugam sa completaţi formularul de mai jos. Daca aveti disponibil un CV, va rugam il urcati ca atasament la mesaj. In cazul in care nu aveti la dispozitie un CV (fisier pentru upload), va rugam sa completaţi mesajul cu informatii despre (anul nasterii, experienta profesionala, studii, alte activitati, motivul pentru care ati dori sa lucrati la Marty, orarul preferat).

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag a file to this area to upload.
Fișiere acceptate: .pdf, .docx, .doc. Dimensiunea fișierului poate fi de maxim 5MB.
Consent
Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă sprijini experiența pe tot acest website, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.