celebrate someone special with aMarty Giftcard

Giftcardul Marty este un cupon valoric valabil in orice restaurant Marty. Valoarea inscrisa pe acesta poate fi de: 50, 100, 150 sau 250 lei, chiar mai mult la cerere. Pentru a achizitiona acest card valoric tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi un mesaj cu datele tale de contact, numarul de telefon si noi vom lua legatura cu tine pentru a stabili cum vei intra in posesia unui astfel de certificat.

In luna decembrie, pentru fiecare comanda de gift card de peste 100 de lei, primesti o felie din noile cheesecake-uri din meniul special de iarna gratuit! Oferta este valabila pana la data de 31 decembrie 2013. Fiecare gift card este valabil 12 luni de la data emiterii.

Pentru a achizitiona acest card valoric poti sa-l soliciti la unul dintre restaurantele Marty sau poti sa ne trimiti un mesaj cu datele tale de contact, numarul de telefon si vom lua legatura cu tine pentru a stabili cum vei intra in posesia unui astfel de certificat.

*NOTA: Gift Certificate urile Marty Restaurants sunt valabile exclusiv in restaurantele Marty Restaurants. Nu se cumuleaza cu alte oferte speciale sau cu discounturi.

comanda gift