Welcome Cheesecake Pops!

V-am fost alături la fiecare ediție Jazz in the Park, dar anul acesta v-am adus ceva nou și delicios. Stim că iubiți Original Cheesecake la Marty Restaurants, ne-am gândit că v-ar plăcea bine răcit și îmbrăcat în ciocolată delicioasă. I-am pus și un înveliș crocant, pentru că un înveliș crocant nu e niciodată în plus. Ne-am mai gândit să adăugăm un topping. Și apoi l-am pus pe băț. Da, pe băț, ca să nu mai aveți nevoie de farfurie și linguriță, să-l luații cu voi și să mușcati din el, să descoperiți combinațiile surprinzătoare. Chiar ne-am gândit la toate, pentru ca voi să aveți o experiență de neuitat, în premieră în România.

Drums please, ta dam ta dam du du dam: welcome Cheesecake Pops! Noul membru al familiei Marty te va aștepa de-acum înainte la toate festivalurile din Cluj-Napoca, într-o căsuță frumoasă și colorată, cum îi șade lui bine, gata să fie îmbăiat în ciocolată și topping-uri chiar sub ochii voștri (credem noi) plini de admirație.

Știm, ar fi trebuit să scriem mai repede acest articol, dar am fost extrem de ocupați să testăm niște combinații noi cu care să vă surprindem la Street Food Festival. Promitem că nu o sa vă puteți limita la un singur Cheesecake Pop. Ne veți găsi și la Electric Castle și Untold, pentru că noul membru al familiei Marty e entuziasmat să stea lângă toate felurile de mâncare și se potrivește cu toate genurile muzicale.

Suntem în parc chiar acum, pentru Street Food Festival 2018. Ne vedem?