kidDO fest, primul eveniment al toamnei dedicat copiilor și părinților

Cu mic, cu mare, la kidDO fest

Întâmpină primele zile ale toamnei cu multă joacă, distracție și voie bună. Vino împreună cu copilul tău la kidDO fest, pe 1 și 2 septembrie, între orele 10:00 - 18:00, în Parcul Central (zona Universității de Arte și Design) în cadrul Central Park Wine Festival și participă la atelierele organizate de Asociațiile Little People, MusiCamp și Fundațiile Inocenți și Emma Larisa, în colaborare cu Marty Restaurants.

Pășește în lumea magică a tuturor posibilităților și oferă-i copilului tău un mod plăcut, interactiv, distractiv și antrenant de a-și petrece timpul. Îl așteaptă Atelierul de Instrumente Muzicale, la finalul căruia va învăța un nou cântecel, va face cunoștință cu Leul Curajos și își va exprima creativitatea în cadrul unuia dintre atelierele de artă și meșteșug.

Activități distractive și educative pentru copii

Jocurile cu parașuta, atelierul de baloane, insigne, magneți, brățări handmade și felicitări cu mesaje sunt doar câteva dintre activitățile distractive și educative care îl așteaptă pe copilul tău. Jucându-se, copiii vor face o faptă bună pentru copii, toate atelierele fiind organizate de Asociațiile Little People, MusiCamp și Fundațiile Inocenți și Emma Larisa. Iar voi, dragi părinți, veți avea oportunitatea de a afla mai multe despre cele patru organizații și veți putea face donații pentru a sprijini activitatea lor.

Așa că nu mai sta pe gânduri! Bucură-te de ultimele zile de vacanță alături de copilul tău.  Înscrierile pentru activitățile propuse se vor organiza la fața locului, în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii referitoare la kidDO fest găsiți accesând link-ul: www.facebook.com/martyrestaurants