Videos from Marty

Încercăm să găsim în fiecare zi metode prin care să fim mai aproape de clienții noștri. Am vrea ca ei să știe mai multe despre noi, despre procesele care aduc produse noi în meniu sau despre oamenii care lucrează la succesul brandului Marty.

Din aceleași motive am început să fim din ce în ce mai activi pe partea de video. Pregătim surprize pentru voi tocmai din dorința noastră de a vă oferi mai mult decât impesii scrise sau câteva fotografii de la activitățile noastre.  Și ca să nu mai lungim vorba, haideți să urmărim împreună câteva din încercările noastre de până acum.

Pizza Safari este una dintre cele mai apreciate preparate din categoria sa, de aceea ne-am gândit să vă oferim câteva imagini cu ceea ce înseamnă procesul de preparare acestei delicioase pizza:

Și tot din categoria „nimic nu se compară cu o pizza” am mai ales încă una dintre cele mai savuroase pentru prezentare:

Lăsând de o parte preparatele, veți mai găsi pe canalul nostru dedicat de YouTube și câteva din lucrările de pe tabla de la Marty City (o schimbăm săptămânal, punem pe ea promoții și preparate în combinații gândite special pentru voi):

Povestea noastră nu se termină însă aici și vă rugăm să stați cu ochii pe noi pentru că, așa cum spunea domnul Frank Sinatra, the best is yet yo come.