Vă prezentăm noul “Book of Flavours”

În calendarul de activități anuale a fiecărei companii, există cel puțin un moment important, care monopolizează întreaga atenție a echipei. Fie că este vorba de o campanie de promovare, o acțiune de CSR, implementare unei noi direcții de dezvoltare, cert este că întreaga forță creativă se canalizează în direcția bunei organizări a acțiunii în cauză. În familia Marty, după cum probabil știți deja, sfârșitul de an înseamnă o perioadă agitată, presărată cu foarte mici momente de respiro. Ședințe de marketing, sesiuni foto, dezbateri, propuneri, discuții, colaborări, rețete, printuri și câte și mai câte. Concretizate în cel mai complex produs pe care vi-l prezentăm cu mândrie paternală, vouă, clienților noștri dragi: The Book of Flavours!

Marty Restaurants New Menu

Cunoașteți deja meniul Marty, celebrul “Book of Flavours”, bazat pe un concept 100% original, care a avut de-a lungul anilor o evoluție spectaculoasă, transformându-se dintr-un meniu obișnuit, cu doar câteva fotografii, la un produs apropiat mai degrabă de o carte de bucate, în prezent preparatele culinare fiind ilustrate în mare măsură cu fotografii profesioniste. În toamna aceasta, în plin sezon rece, am relansat The Book of Flavours, într-o formă și mai apetisantă, și mai îmbietoare, și mai complexă. O multitudine de preparate noi așteaptă să fie gustate, noi sortimente de vinuri rafinate vor fi pe placul celor care apreciază o băutură fină, deserturile vor face deliciul gurmanzilor amatori de tentații dulci, iar categoria de preparate prietenoase din punct de vedere caloric, le vor permite celor atenți la siluetă, să se răsfețe cu bunătăți specifice lanțului nostru de restaurante.

7K6C8818

Acum însă, haideți să facem pe scurt o trecere în revistă a noutăților. Nu va fi o sarcină ușoară, pentru că v-am pregătit o sumedenie de surprize gastronomice, dar trebuie să aplaudăm vedetele sezonului. Începem cu specialități de cafea tipice lunii decembrie – Vanilla Star și Hazelnut Ice Coffe, , continuăm cu Fresh MIX-urile de  lămâie, țelină, sfeclă roșie sau cătină, fără a uita desigur de smoothie-urile noastre energizante (vă recomandăm să încercați un Long Life) sau de shake-urile delicioase (noutatea sezonului: Oreo Shake)! Un pahar de vin Negru de Drăgășani Vinarte, Chateau La Negly La Cote, Rose D’Anjou sau un Prosecco Adria Vetriano este o alegere bună pentru o masă de prânz sau o cină târzie, indiferent de sezon.

7K6C8766

Sezonul rece vine la pachet prin definiție cu mâncăruri calde și sățioase, tocmai de aceea am completat din belșug oferta noastră culinară. Platourile „Share” cu piept de pui cu bacon, mozzarella sticks, aripioare picante, buttermilk chicken și două sosuri la alegere sunt ideale pentru cei care doresc să își împartă plăcerile culinare cu cineva drag. La ceas de prânz vă îmbiem să gustați o supă fierbinte (supă cremă de hribi sau de ardei copt), o porție de Turchetta (piept de curcan cu roșii uscate), Tender and crispy Chicken Buttermilk (pulpă de pui în crustă crocantă), unp piept de rață Marecchia, o Chicken Enchilada, un Gaucho Asado (costițe de vită marinate cu sos demiglace cu vin roșu) sau un Surf & Turf (mușchi de vită și creveți). La fel de bine puteți încerca salata Valentino cu piept de rață sau noua salată 52 seasons (cu ananas, merișoare, stafide, goji, alune de pădure, caju și avocado).

7K6C8608

Meniul FITbite este atent conceput pentru a oferi o sinergie între un stil de viață activ și alimentație echilibrată. Descoperiți gusturi noi, arome inedite, cu o prezentare aparte în specialitățile gastronomice echilibrate, nutritive și slab calorice din acest meniu.

7K6C8882

Noi sandwich-uri (Turchetta Sandwich, New Orleans Chicken Buttermilk Sandwich) și noi burgeri (“The Boss is Back” Burger, Turkey burger sau Italian Job Burger) se alătură sortimentelor deja existente în meniu. Iubitorii de bucătăriei italiene vor fi răsfățați cu Pizza Porchetta e spinaci, US Prime Burger Pizza sau Rosso di Treviso, dar la fel de bine sunt invitați să încerce și noi specialități precum Rigatoni cu hribi și vită Black Angus sau Cannelloni cu sos Ragu. Pentru că la Marty nicio experiență culinară nu poate fi completă fără un cheesecake delicios, suntem siguri că Vanilla Cheesecake și Oreo Cheesecake vor fi pe placul vostru.

Acum că v-am trezit interesul (și probabil și apetitul!) culinar, vă așteptăm în oricare din locațiile Marty, să răsfoiți noul nostru meniu și să vă bucurați de fiecare preparat culinar. Până una alta, vă dorim poftă bună :)