Marty App 1.0.10

Pentru că încercăm să venim permanent în întâmpinarea nevoilor clienților noștri și din dorința de a fi în fiecare zi din ce în ce mai buni, am lansat, la începutul lunii februarie a acestui an, aplicația Marty pentru mobil, un serviciu unic pe piața restaurantelor din Cluj-Napoca, serviciu care s-a dovedit a fi nu doar util, ci și foarte apreciat în rândul utilizatorilor săi.

Disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, aplicația Marty trece de acum la un alt nivel. Astfel, update-ul pe care îl puteți downloada începând de astăzi aduce utilizatorilor numeroase noutăți, menite nu doar să ușureze procesul de plasare al comenzilor, ci și să transforme acest proces într-unul interactiv și plăcut.

Mai exact, pe lângă  caracteristicile disponibile până acum în meniul aplicației, aceasta dispune de acum de integrare cu Facebook, G+, Twitter, Pinterest, email și sms, ceea ce înseamnă că orice utilizator poate share-ui produsele pe rețelele sociale, pe email sau prin sms, lucru ce ușurează procesul de plasare al comenzii atunci când, de exemplu, urmează să mâncați împreună cu un prieten care nu se află lângă voi în momentul în care lansați o comandă pentru amândoi.

Mai mult decât atât, noul meniu prezintă preparatele în landscape mode, cu posibilitate de zoom, lucru cum nu se poate mai potrivit atunci când nu știți ce anume să comandați: știm cu toții că o imagine spune mai mult decât o mie de... ingrediente.

Ei bine, acestea fiind spuse, nu putem decât să vă sfătuim să descărcați cât mai curând update-ul aplicației și să vă promitem că noutățile pe care le avem în această privință se vor ridica la înălțimea așteptărilor. Până data viitoare, update rapid și poftă bună! :)