Untold, the world capital of burgers, cheesecake pops and magic

Salutaaareee! Așa cum v-am obișnuit, revenim cu impresii de la cel mai mare festival al țării, Untold, la care am fost prezenți încă de la prima ediție. Trebuie să recunoaștem că îl așteptăm cu nerăbdare de fiecare dată și, fără excepție, așteptările noastre sunt depășite în materie de logistică, organizare, siguranță, atmosferă, line-up și desigur, mâncare. 

La urma urmei, suntem niște gurmanzi și ne place să inovăm, așa că să fim sinceri, abia așteptăm orice prilej pentru a vă răsfăța cu bunătăți și pentru a degusta și noi la rândul nostru noi invenții culinare. Anul acesta la Untold, burger-ul în ediție limitată a fost Wolf's Burger, un adevărat deliciu cu muștar Dijon, varză murată și pastramă de vită făcută chiar la noi acasă. Pe lângă carnea de vită suculentă și chifla pufoasa, desigur. :) 

Mult-așteptatele Cheesecake Pops au făcut din nou senzație! După Jazz in the Park, unde și-au făcut debutul, Street Food Festival, la care ați început să le descoperiți încet-încet, Electric Castle, unde v-ați ales deja favoritele, iată că la Untold ne-ați copleșit cu entuziasmul vostru pentru aceste bunătăți dulci. Cu această ocazie, i-am invitat pe bloggerii și pe influencerii din Cluj și din București să se alăture Revoluției Dulci și să ducă mai departe vestea noii tentații culinare, precum și să ne ajute să combatem deserturile plictisitoare. 

În cazul în care mai aveți nevoie de lămuriri, arată ca o înghețată, dar e mai mult de atât. E clasicul nostru cheesecake, răcit bine-bine, aproape înghețat, dar nu chiar (temperatura optimă e micul nostru secret). Ne-am gândit că i-ar sta bine pe băț, să îl poți plimba de colo-colo. Adio farfurie și linguriță!

Cel mai probabil nu vei ajunge prea departe cu el, pentru că nu ai cum să le reziști valurilor de ciocolată care îl îmbracă. Și asta nu e tot! Îl poți personaliza după pofta inimi cu un înveliș crocant - alune, biscuiți, bomboane de ciocolată și alte nebunii și cu topping-uri delicioase. 

Vă mai dezvăluim un mic secret: în curând veți putea regăsi delicioasele Cheesecake Pops și în restaurantele Marty.