Un gest pentru un zâmbet!

Ne place să facem surprize plăcute. Clienților noștri, oamenilor care ne calcă pragul în fiecare zi, celor care ne urmăresc activitatea în mediul online sau ofline. La fel de mult ne place să îi facem pe cei mici să zâmbească, ori de câte ori putem să o facem.

065

La începutul lunii august am avut pentru a doua oară în ultimii doi ani ocazia de a surprinde plăcut participanții unei tabere organizate de Asociația AGA DOWN SINDROM CLUJ, la Valea Drăganului.

12 familii au luat parte la tabăra desfășurată în perioada 29 iulie – 3 august, sărbătorind sâmbătă, 2 august, împreună cu membrii asociației, aniversarea a doi prichindei.

068

Și noi am fost prezenți la Pensiunea Giurgiuman din Valea Drăganului, la invitația președintelui asociației, doamna Vanea Antoaneta Ioana. Bineînțeles, nu am venit cu mâna goală la aniversare, ci cu un cadou oferit sărbătoriților, constând în mâncarea preferată a celor mici: pizza!

026

Bucurie mare în rândul copiilor, care s-au simțit răsfățați, repezindu-se spre cutiile cu pizza și desfăcându-le cu emoție. Bucurie mare și în rândul echipei Marty, pentru că am contribuit într-o mică măsură la un moment fericit din viața  unor pitici :)