Un dip pentru o petrecere reușită

Vă promiteam într-un articol anterior că în fiecare săptămână revenim cu rețete din partea bucătarilor Marty. Ei bine, continuăm povestea săptămâna aceasta alături de doamna Florentina Bogdan de la Marty Boulevard care vine cu promisiunea celui mai bun așa numit „dip”. L-am inclus în categoria „Party Boosters” pentru că e cu siguranță un preparat care o să impresioneze prietenii la următoarea seară de filme organizată acasă :) Așadar, propunem să începem povestea și să vă arătăm cum puteți obține cel mai bun și mai simplu dip. 

Aveți nevoie de: - 200 grame de spanac (găsiți pungi înghețate în supermarket în cazul în care nu este proaspăt în piață) - o conservă de 70g de artichoke marinat (tăiat mărunt) - jumătate de cană de smântână - 120g de cremă de brânză (Philadelphia) - 1/4 de cană de maioneză - 1 cățel de usturoi zdrobit - 1/4 de cană de parmigiano reggiano (ras) - 1/4 de cană de mozzarella Cât despre rețetă, lucrurile sunt cât se poate de simple. Amestecați toate ingredientele într-un vas până ce obțineți o cremă consistentă și asemănătoare cu cea din imagine.

Folosiți niște vase mai mici termorezistente și decorați cu brânză pentru a se forma acea crustă deasupra. Coaceți în cuptor la 180 de grade undeva între 20 și 30 de minute până ce observați o crustă aurie și compoziția fierbând pe marginile vasului.

Rezultatul final arată ca cel din imagine și se combină extrem de bine cu câteva felii de pâine rumenite și calde. Vă garantăm că rezultatul final nu o să stea mult pe masa musafirilor și că seara plănuită alături de cei dragi se va finaliza cu succes :)

Ca de obicei, vrem să vă facem cunoștință cu persoana din spatele acestei rețete, doamna Florentina Bogdan de la Marty Boulevard. Așteptăm și impresiile voastre, nu uitați să dați like la rețetă dacă v-a plăcut :) Poftă bună!