Trei deserturi noi la Marty

Se duce vestea în oraș că am avea cel mai bun cheesecake. N-am verificat și nici n-am făcut o cercetare pentru asta însă ne place să credem că laudele sunt adevărate. Din punctul nostru de vedere, cheesecake-ul e cel mai vândut desert și cel care primește cele mai multe laude, dar asta-i altă poveste.

De la „Original Chesecake” (cum ne-ar plăcea nouă să-l rețină clienții) ne-am gândit să începem să scrie un alt gen de poveste însă de data aceasta una cu trei personaje diferite și cu niște personalități ceva mai bine conturate. Le găsiți pe toate la Marty Boulevard.

Dacă ne-ați întreba, v-am spune că unul din personaje se aseamănă cu prospețimea și veselia primăverii, celălalt e plin de vitamine și-ți încântă simțurile iar cel din urmă e un personaj care-ți va îndulci chiar și cea mai tristă zi.

[caption id="attachment_532" align="aligncenter" width="357" caption="Soft Key Lime Cheesecake"][/caption]

Soft Key Lime Cheesecake e primul personaj al poveștii. O combinație savuroasă și răcoroasă de lime și brânză fină. Un desert care te va duce cu gândul la verdele și veselia primăverii și o explozie de arome care-ți vor aduce zâmbetul pe buze.

[caption id="attachment_533" align="aligncenter" width="362" caption="Fresh Banana Cheesecake"][/caption]

Fresh Banana Cheesecake e diferit de primul însăși prin structura sa: prospețimea și gustul inegalabil al bananelor într-o combinație cu sublimitatea ciocolatei albe. O prăjitură care-ți va aduce energia de care ai nevoie pentru întreaga zi.

[caption id="attachment_534" align="aligncenter" width="357" caption="Caramel Snickers Cheesecake"][/caption]

Caramel Snickers e un personaj ispititor. Vă spunem de pe acum că-i vicleanși vă va purta simțurile pe-un tărâm al dulcelui suprem, al aromelor bine definite ale ciocolatei și-al delicatei creme de brânză. Cu greu veți rezista tentației însă cu siguranță nu veți avea regretul că l-ați ales.

Și pentru că lucrurile nu se puteau opri la această poveste frumoasă ne-am gândit să vă dovedim că cele de mai sus sunt conforme cu realitatea. Vrem să invităm 8 persoane dintre cititorii blogului la o degustare a cheesecake-urilor.

Cei care doresc să participe sunt invitați să completeze formularul de mai jos urmând ca prin tragere la sorți să selectăm persoanele care ne vor onora cu prezența. Ce spuneți? Acceptați invitația noastră? :)