The Way To A Man’s Heart Is Through His Stomach

Dacă zilele acestea sunt dedicate sentimentelor frumoase de cuplu, ce-ar fi dacă ne-am dedica toată energia noastră spre a face o surpriză plăcută partenerului nostru? Și mai mult decât atât, ce-ar fi dacă am schimba rolurile și am dedica această zi bărbaților care ne sunt alături? Le pregătim o surpriză delicioasă și aromată, servită la noi sau gătită acasă?

Noi vă ajutăm să puneți totul la punct: avem preparate delicioase și  perfecte pentru o seară culinară mega-savuroasă, un concurs care să vă ajute să câștigați o cină romantică la Marty și dacă alegeți să rămâneți acasă, aveți la îndemână un pdf cu instrucțiuni venite de la chef-ul nostru.

Dacă vreți să câștigați cina romantică în valoare de 150 de lei, tot ce trebuie să faceți este să dați click pe imaginea de mai jos și să participanți la concursul nostru. Începe de Valentines Day și se termină de Dragobete, aveți timp suficient să participați:

Valentines Day Concurs Facebook

În cazul în care vă gândiți la o surpriză culinară pregătită acasă, Robert al nostru v-a pregătit o rețetă care să vă ajute să impresionați chiar și cel mai pretențios partener. Cine ar putea să refuze o ruladă de pui? Preparatul arată ca în imaginea de mai jos și rețeta o puteți downloada dacă dați click pe imagine:

Reteta Valentines Day Robert

Și... în cazul în care vreți neapărat să ne faceți o vizită, nu uitați de numerele noastre de telefon pentru rezervări. Să aveți niște zile romantice și pline de surprize plăcute!