The taste of Christmas at Marty

Bucatele alese reprezintă una dintre condițiile de bază pentru garanția unor clipe de neuitat alături de cei dragi, mai ales acum, de sărbători. Așa cum te-am obișnuit, la Marty găsești mereu aromele perfecte, atent îmbinate în rețete delicioase și o atmosferă caldă, numai bună pentru ca tu să te poți bucura pe deplin de momentele speciale din viața ta.

Așa cum te-am obișnuit, avem un lucru care va transforma fiecare ocazie în care ne calci pragul într-o amintire de neuitat: meniul special Holidays Drinks.

Bucură-te de frumusețea iernii savurând vedetele sărbătorilor la Marty și încearcă delicioasa combinație de eggnog, espresso, topping de ciocolată, frișcă și cicolată rasă din noua Mocha Eggnog. Lasă-te răsfățat de lichiorul de alune, frișca fină și alunele de pădure proaspăt rumenite din Hazelnut Eggnog sau surprinde-ți simțurile cu Aztec Chocolate, combinația îndrăzneață de lapte, ciocolată neagră, scorțișoară, ardei iute măcinat, alune de pădure, sirop de cireșe și frișcă.

Împarte magia sărbătorilor cu cei dragi, alături de crema bogată de lapte, butterschotch, cuișoare și cacao, din noul Christmas Cappuccino. Acceptă provocarea inedită din combinația de înghețată, Bailey’s, lichior de cacao, vodka și toping delicios de ciocolată, care sfidează frigul, în fiecare pahar de Chocolate Blitzen. Încălzește-ți sufletul, savurând momentele de liniște ale Crăciunului în fața unui Toffe Nut Latte, care te va alinta cu note dulci-amărui de cafea, o atingere fină de lapte, sirop Toffe Nut și scorțișoară proaspăt măcinată sau reînvie amintirea sărbătorilor de odinioară cu o cană fierbinte de vin fiert cu scorțișoară.

Crăciunul este sărbătoarea familiei și a bucuriei. Primește spiritul magic al iernii, prețuiește momentele speciale petrecute lângă oamenii dragi și completează atmosfera perfectă a sărbătorilor cu băuturile din meniul special Holidays Drinks.