The New Book of Flavours is here!

De curând a fost din nou momentul nostru preferat al anului. Acel moment în care ne unim forțele, se aliniază toate planetele și lansăm noul nostru meniu, The Book of Flavours. Este rezultatul unui proces neobosit, ideile noi și receptivitatea noastră nu dorm niciodată. Suntem mereu în alertă după noi gusturi, idei, ingrediente, experimentăm cu mult curaj și o doză de nebunie.

De ce #martynofilter?

Pentru că Marty este as real as it gets! Pentru că orice s-ar întâmpla, spunem lucrurilor pe nume. Pentru că acceptăm ceea ce suntem ca și brand și îmbrățișăm fiecare zi cu toată inima. Pentru că înțelegem că a fi un brand de succes înseamnă să o mai dai și în bară din când în când și nu ne e teamă să recunoaștem acest lucru. 

Sărbătorim zi de zi micile succese și eșecuri, pentru că mulțumită lor am ajuns unde suntem azi. Facem haz de necaz pentru că, hai să recunoaștem, avem nevoie să ne mai descrețim frunțile din când în când.

Noul meniu este despre a fi cât se poate de #autentic! Pentru că viața e doar una și doar noi putem alege cum vrem să o trăim. Așa că hai să ne bucurăm de fiecare formă, miros, culoare, aromă, ingredient și condiment care ne iese în cale!

Descoperă noutățile

Dips

”The ultimate comfort food” le zicem noi, pentru că ce poate fi mai satisfăcător de atât? Pâinici fragede făcute în casă, scufundate în sosuri și bunătăți care mai de care. Gorgonzola Madness, Chili con Carne și Greek Goodness sunt doar câteva dintre noutățile apetisante din această categorie. Ah da, era să uităm! Ți-am pregătit un pate de casă ce te va transpune instant în copilărie!

Descoperă Dips aici.

Gorgonzola Madness și Chili con Carne

Boluri cu bunătăți

Cu siguranță mai ții minte bolurile noastre cu sănătate curată! Poate te-ai și îndrăgostit de ele! Sărace în carbohidrați și bogate în proteine, sunt tot ce ai nevoie pentru energie, bună dispoziție și putere pentru a cuceri lumea. Bol cu creveți și roșii, Bol cu bulgur și curcan și Bol cu halloumi și guacamole sunt doar câteva din noile sortimente de boluri cu bunătăți. În plus, începând de anul acesta, în meniul din restaurante figurează și valorile nutriționale ale fiecărui preparat din această categorie.

Bol cu creveți și roșii

Brisket

O noutate absolută este Brisket, adică piept de vită fraged și suculent. Răsfățat cu condimente alese, gătit în tihnă la cuptor, timp de 8h, după o rețetă autentic texană, promitem să fie revelația ta din acest meniu. Savurează-l împreună cu fasole bbq picantă, în combinație cu paste și praz, pe pâine cu maia unsă cu muștar sau pur și simplu cu murături.

Brisket pe pâine unsă cu muștar

Pizza la tavă

Mai pufoasă, mai bogată, mai gustoasă - acestea sunt cuvintele cele mai potrivite care descriu noile noastre pizza la tavă. Toate sortimentele noastre de pizza sunt făcute cu drag din aluat cu maia, cu mult meșteșug. Pizza la tavă reprezintă bunătăți gătite de două ori, așezate pe un blat pufos, odihnite în tavă la cuptor, răsfățate cu un sos de roșii fiert în tihnă.

Cheeseburger pizza la tavă

Cookizza is back!

Cu siguranță îți amintești de ea, ”the one and only Cookizza”! Cunoaștem cel puțin o persoană care se bucură de comeback-ul ei, iar după ce o descoperi, cu siguranță te vei bucura și tu! Imaginează-ți valuri și valuri de ciocolată decadentă, adăpostită de un blat pufos cu vanilie, copt în cuptor, răsfățat cu înghețată delicioasă. Mai bine hai să o savurezi! :)

Nu putem omite nici noile sortimente de cheesecake, Irish Cream, Coffee & Chocolate Cheesecake, ce îmbină finețea cremei de whisky cu o bogăția ciocolatei și Apricot Jam & Honey Cake Cheesecake, ce amintește de desertul copilăriei, prăjitura albinița: blat cu miere, cremă de brânză delicată și dulceață de caise.

Cookizza

Descoperă noul The Book of Flavours și lasă-te surprins de aromele îmbietoare!