Tagliatelle cu file de somon scăldat în untură de gâscă

Toamna este un bun prilej pentru arome reconfortante, care să ne poarte înapoi în copilărie, fie că este vorba despre preparate tradiționale sau clasice reinterpretate. Poate ingredientele din această rețetă a lunii nu sunt cele mai obișnuite, pe care să le ai mereu la îndemână prin bucătărie, dar aroma delicată a somonului scăldat în untură de gâscă va merita din plin o vizită până la cel mai apropiat supermarket.

7k6c5764

Luna aceasta îți propunem o rețetă pe cât de simplă, pe atât de savuroasă. Ingredientele alese se evidențiază reciproc în mod subtil, iar dacă ești fan paste, cu siguranță vei îndrăgi această rețetă și vei dori să o prepari cât mai des! :) Andor de la Marty Sports & Grill este autorul ei și mărturisim că a reușit să îi cucerească pe toți colegii săi cu preparatul său delicios.
7k6c5797

Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl veți regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună!