Symphonie du Boulevard, un nou meniu special

Ca un adevărat foodie ce ești, cu siguranță ai testat deja super-meniurile-speciale-în-ediție-limitată de la Marty Society și Marty Sports & Grill. Dacă nuuuu, este momentul să o faci. Cam...chiar cum. Dacă te pornești la drum, ei bine, află că ne-am mișcat repede și poți adăuga liniștit pe traseu și o oprire la Marty Boulevard. Asta pentru că seria meniurilor speciale continuă cu unul de inspirație franceză. Symponie du Boulevard este numele lui, prin simplul fapt că îți promite o adevărată simfonie de gusturi, arome și texturi. Simplement délicieux!

Pentru început, delectează-te cu un biftec tartar, ca la mama lui acasă, alături de niște pachețele cu nucă și brânză camembert, pe cât de crocante în exterior, pe atât de cremoase în interior. Aceasta e doar încălzirea, așa că păstrează puțin loc pentru supa Poblano - savuroasă, de altfel, cu un gust asemănător cu cel de gulyas - dar și pentru Butterfish cu linte neagră, sparanghel și un sos demențial de lămâie!

Descoperă adevăratul gust al Franței în farfuria ta! Dacă ești îndrăgostit de aromele mediteraneene, de gustul bogat și complex al preparatelor, atunci cu siguranță te vei bucura să afli că am inclus în acest meniu două clasice franțuzești - supa de ceapă și Beef Bourguignon. Alături de ele strălucesc și un mușchiuleț de porc în crustă de boia afumată și o carne de vită gătită încet la cuptor, împreună cu brânză și cartofi dulci. Iar pentru ca meniul să fie complet, am creat niște eclere de-li-cioa-se cu dulce de leche și cognac, răsfățate cu ciocolată neagră topită și câteva băuturi fresh, primăvăratice, numai bune de asociat cu preparatele francais: Spring Gin, Cherry Gin și White Sangria.

Vino la Marty Boulevard și descoperă meniul special! Așteptăm cu nerăbdare să ne povestești despre favoritele tale.