Sweet & spicy honey salmon salad

Luna martie este plină de semnificații și evenimente, pe care abia așteptăm să le sărbătorim an de an. În mod oficial, martie este prima lună de primăvară, apar primii ghiocei, în aer plutește un miros proaspăt și, desigur, este luna în care femeile sunt în centrul atenției. Cel puțin pe noi, buna dispoziție ne-a cuprins încă din prima zi, o dată cu primele raze de soare.

Primăvara este și o bună ocazie pentru a experimenta rețete noi și a ne bucura de bogăția ingredientelor de sezon. După o iarnă grea, este momentul să ne delectăm cu preparate ușoare și fresh, așa cum este cel propus de Emilia de la Marty Westside: o salată delicioasă cu somon și legume marinate într-un sos magic!

Ingrediente reteta lunii martie

Este o rețetă versatilă, care nu are nevoie de foarte multe pregătiri prealabile. O recomandăm cu drag pentru seara fetelor sau dacă vrei să îi faci o surpriză mamei tale, ca să o faci mândră de talentul tău culinar. Sau, și mai bine, o recomandăm mai ales bărbaților care vor să le ofere un moment de răsfăț iubitelor sau soțiilor, pe care îl merită atât de mult și nu doar în Luna Femeii.

Rezultat

Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl veți regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură, dacă e să îi credem pe cuvânt pe colegii de la Marty Westside, care nu s-au putut abține. Poftă bună!

Echipa Westside