Susține echipa Marty la Swimathon! Ajută-ne să dăruim zâmbete copiilor

Luna iunie a fiecărui an este una plină de emoții pentru câțiva dintre colegii noștri. Este o lună intensă, plină de pregătiri și antrenamente, pentru a putea da tot ce e mai bun din noi la Swimathon, un eveniment destinat strângerii de fonduri prin înot. Echipa Marty dedicată cauzelor sociale a crescut de la an la an, vara aceasta ajungând la 13 membri, care vor înota pentru copiii de la Asociația pentru Solidaritate și Empatie ”Delia Grădinaru” și S.O.S. Bambini România. 

Vă așteptăm pe 2 iulie de la ora 10:00, la Complexul de Natație Universitas, Parcul Iuliu Hațieganu, să ne susțineți, să ne faceți galerie și să ne ajutați să strângem cât mai mulți bani pentru acești copii! Înoată pentru cele două cauze echipa Marty Superswimmers și echipa Marty Flippers.

Sunt două modalități prin care ne puteți susține anul acesta. Prima variantă este una dulce-dulce și implică o vizită într-unul din restaurantele noastre sau pe pagina noastră de comenzi online. Tot ce trebuie să faci este să comanzi un cheesecake original, iar noi vom dona 10% din valoarea lui pentru a-i sprijini pe copii în călătoria spre visul lor. Cu cât comanzi mai multe cheesecake-uri original, cu atât vom putea strânge mai mulți bani pentru copii.

macheta-blog-extended

A doua modalitate prin care poți sprijini cele două asociații este o donație, oricât de mică, dar care cu siguranță va face o diferență în viețile acestor copii. Donațiile se pot face până la data de 1 august, dând click pe cele două imagini de mai jos.

macheta-blog-sustine-marty-superswimmers  macheta-blog-sustine-marty-flippers

 

 

 

 

 

 

 

 

Împreună reușim să schimbăm vieți, să le facem mai bune, așa că îți mulțumim pentru sprijin. Te așteptăm pe 2 iulie, ora 10 la centrul de natație al UBB-ului, să te alături galeriei echipelor Marty și să arătăm că împreună putem face diferența.