Surpriză de la Marty pentru Zilele Clujului

Când ne-a vizitat ambasadorul Americii în România, impresia pe care restaurantele Marty i-au lăsat-o s-ar putea sintetiza într-o propoziție: Marty is a "little part" of America.

Așa că am hotârât să mergem mai departe cu această idee chiar în cadrul Zilelor Clujului și să sărbătorim o zi „All American” alături de cei care iubesc celebrele lor preparate. Una în care toate restaurantele Marty vor avea un meniu special, tipic american, pe care îl puteți comanda doar în această zi.

Un cheeseburger „ca la mama lui”, o combinație savuroasă de carne de vită atent selectată, între roșii, ceapă și salată verde, ketchup și bineînțeles salată coreslaw. Cartofii prăjiți sunt completați de parmesan, totul pentru un adevărat desfăț al simțurilor.

Despre hamburger probabil că n-ar trebui să vă spunem prea multe, o să lăsăm papilele voastre gustative să hotărască dacă este cel mai bun hamburger pe care l-ați mâncat vreodată. :)

BTL Burger vine de la acronimul: Bacon, Lettuce, and Tomato. Altfel spus o combinație între bacon, salată și roșii, pe locul doi în preferințele americanilor în materie de sandviciuri (după clasicul ham sandwich).

Philly Cheesesteak sau altfel spus Philadelphia Cheesesteak, este un sandvici special pentru combinația dintre antricotul de vită și cașcavalul Cedar. Împreună cu rondelele de ceapă, vă avertizăm de pe acum că s-ar putea să creeze dependență :)

Așadar, nu uitați că ne vedem pe 27 Mai pentru ziua ”All American” și pentru o porție completă de preparate specific americane. Suntem curioși care va fi preferatul vostru, cine ne confirmă prezența?