Surprinde-ți invitații cu un delicios profiterol cu biscuiți Oreo

Sărbătorile de Iarnă sunt un bun prilej pentru a ne reîntâlni cu cei dragi, de a petrece clipe magice în sânul familiei, de a ne reîntoarce în copilărie. Nimic nu se compară cu atmosfera de decembrie: mirosul de portocale și scorțișoară, mâncăruri alese și dulciuri minunate, aroma vinului fiert, senzația oferită de o cană aburindă, ținută cu ambele mâini, șosetele pufoase preferate și păturica plină de amintiri, sub care ne cuibărim cu toții în fața televizorului, ca să urmărim tradiționalele filme de Sărbători.

Crăciunul este dedicat familiei și bucuriei de a dărui, de a aduce puțină fericire în viețile celor dragi nouă. Fie că îi răsfățăm cu multe cadouri, îmbrățișări sau mese delicioase, încântarea lor va fi combustibilul care să ne asigure energia pentru tot anul ce vine. Dacă îți place să experimentezi noi rețete în bucătărie, dar nu vrei să rămâi țintuit acolo o zi întreagă, îți propunem un dulce de poveste: profiterol cu biscuiți Oreo.

7k6c7071

Cu siguranță Ana de la Marty City s-a gândit la răsfățul celor dragi când a creat această rețetă, spre bucuria colegilor care au avut șansa să o deguste. Cu siguranță există ceva magic în fiecare mușcătură din minunatele choux à la crème - crema catifelată, care îți inundă papilele gustative, blatul pufos cu o aromă discretă de cacao și glazura delicată, toate se îmbină armonios în cel mai delicios desert pe care l-ai putea pregăti de Sărbători.

7k6c7080

Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl veți regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună!