Surprinde-ți invitații cu platourile de Sărbători de la Marty Events

Anul acesta de Sărbători, petrece mai puțin timp în bucătărie și mai mult alături de cei care contează cu adevărat pentru tine. Fii o gazdă bună și uimește-i pe toți cu cele mai cool platouri Marty Events, care cu siguranță vor face o impresie de durată. Am pregătit special pentru tine 4 variante mai mult sau mai puțin tradiționale, ca să ai de unde alege.

Blue Cheese Christmas
Dacă ești fan al brânzeturilor rafinate, de ce ai renunța la ele de Sărbători?! Alege platoul Blue Cheese Christmas dacă îți dorești o alternativă mai sofisticată la clasicele feluri de brânză. Conține: parmezan, cheddar, camembert, cornete cu brânză de burduf, telemea de vacă, nuci, roșii cherry, miere cu mac.

Silent Veggie Night
Perfect pentru vegetarieni (și nu numai), Silent Veggie Night este o adevărată încântare a simțurilor. Dacă îți faci griji în legătură cu consistența mâncărurilor de Sărbători, alege cu încredere platoul nostru veggie - ușor și cu mai puține calorii. Conține: wrap cu hummus, rulouri cu zucchini, cupe green hummus, mini-veggie burgers.

Traditional Wonders reprezintă propunerea noastră de preparate tradiționale, însă cu un ”Marty touch”. Îți promitem că te vei îndrăgosti de sărmăluțele reinventate, aroma afumată de pulled pork și nelipsitele costițe. Conține: costițe de porc cu glazură de sos sweet-chilli, bucheeuri cu pulled pork, conuri cu brânză, rillet de rață în frunză de viță de vie, cupe cu piept de pui marinat.

The Americano
Dacă ești îndrăgostit iremediabil de gustul preparatelor Marty, transformă-le în vedetele mesei tale de Crăciun. The Americano este întruchiparea aromelor autentice Marty, cu un plus de ingrediente magice de Sărbătoare. Conține: mini cheeseburger, mini duck rillet burger, pulled pork sandwich, mini chicken burger.

Rainbow Cheesecake
Nicio masă de Sărbători nu e completă fără ceva dulce! Da, clasicele prăjituri sunt delicioase, însă anul acesta te provocăm să încerci ceva nou: Rainbow Cheesecake. Alege 10 felii din 6 sortimente de cheesecake și personalizează-ți tortul după bunul tău plac. Tentant, nu-i așa?