E marți seara, tocmai ați ajuns de la servici, sunteți obosiți și nici nu vă gândiți la nimic altceva decât la o mâncare rapidă și sănătoasă pentru ca mai apoi să puteți lenevi cu o carte bună în liniște. În cazul acesta nu rămâne decât o singură soluție: o rețetă simplă și delicioasă, o supă sănătoasă și ușor de preparat.

După ce parcurgeți cei trei pași pe care-i descriem mai jos veți avea în față una dintre cele mai delicioase supe. Vă garantăm că o să vă placă mult și să vreți să repetați experiența, mai eles pentru că poate fi servită și rece.

1. Ingredientele
Le găsiți (aproape) la tot pasul:

– ciuperci proaspete
– câteva fire de ceapă verde
– jumătate de morcov
– jumătate de ardel
– câțiva căței de usturoi
– piept de pui tăiat feliuțe mici
– inimă de palmier 
– sos de soia
– ulei de susan
– paste de orez
– Organic Mame Miso – Yamaki (pastă de soia fermentată, bio, o găsiți la orice magazin bio, întrebați de pastă miso și sigur o să vă ajute doamnele de acolo)

2. Prepararea
Tot ce trebuie să faceți este să puneți toate ingredientele într-o oală cu apă până ce dă un clocot. Dacă puiul e tăiat suficient de subțire, va fi suficient pentru a fierbe. Ceapa o adăugăm la sfârșit atunci când am închis focul de la aragaz.

3. În farfurie
Rezultatul nostru a arătat ca cel de mai sus. La fel de repede precum l-am pregătit a plecat și din farfurie 🙂 Poftă bună dragii noștri!

Find a table

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.