Steak de ton roșu în crustă de alune

Luna aceasta i-am vizitat pe colegii din București, de la Marty Sun Plaza, iar Radu ne-a propus o rețetă numai bună de împărtășit. Un preparat delicat, ușor, dar hrănitor, având ca piesă centrală file-ul de ton roșu, gătit așa cum trebuie: cu crustă la suprafață și roșu înăuntru. Pentru un plus de textură, Radu a ales să învelească tonul în crustă de alune și să-l servească alături de un piure cremos de morcovi baby și sparanghel blanșat.





Acestea fiind zise, te invităm în bucătărie! Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl vei regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună!
Categories
- 10 ani de Marty
- 15 ani de Marty
- Autumn in my mind
- Campanii
- Concursuri și alte minunății
- Cooking for 2
- Evenimente
- Ingredients & Flavors
- Kids
- Marty pentru comunitate
- Meniuri și bucate noi
- Noutați
- Our menu
- Party boosters
- Pe la noi
- Produsul săptămânii
- Promoții
- Reteta lunii
- Rețete cochete
- Romantic Ideas
- Small Bites for Big Appetites
- Spring lovers ideas
- Sweets for my sweet
- Take it at work
- Toate articolele