![](https://martyrestaurants.ro/wp-content/uploads/2019/06/2MBR6750.jpg)
![](https://martyrestaurants.ro/wp-content/uploads/2019/06/2MBR6750.jpg)
Steak de ton roșu în crustă de alune
![](https://martyrestaurants.ro/wp-content/uploads/2019/06/2MBR6534-1024x683-1.jpg)
Luna aceasta i-am vizitat pe colegii din București, de la Marty Sun Plaza, iar Radu ne-a propus o rețetă numai bună de împărtășit. Un preparat delicat, ușor, dar hrănitor, având ca piesă centrală file-ul de ton roșu, gătit așa cum trebuie: cu crustă la suprafață și roșu înăuntru. Pentru un plus de textură, Radu a ales să învelească tonul în crustă de alune și să-l servească alături de un piure cremos de morcovi baby și sparanghel blanșat.
![](https://martyrestaurants.ro/wp-content/uploads/2019/06/2MBR6658-1024x683-1.jpg)
![](https://martyrestaurants.ro/wp-content/uploads/2019/06/2MBR6690-1024x683-1.jpg)
![](https://martyrestaurants.ro/wp-content/uploads/2019/06/2MBR6531-1024x683-1.jpg)
![](https://martyrestaurants.ro/wp-content/uploads/2019/06/2MBR6707-1024x683-1.jpg)
![](https://martyrestaurants.ro/wp-content/uploads/2019/06/2MBR6750-1-1024x683-1.jpg)
Acestea fiind zise, te invităm în bucătărie! Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl vei regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună!