Slim. Fit. Delicious.

Când am lansat anul trecut meniul Skinnylicious am fost foarte bucuroși să observăm entuziasmul și încântarea clienților cu privire la preparatele atent pregătite și la modul în care acestea erau servite. Un meniu închinat sănătății părea exact ceea ce aveau ei nevoie, iar asta ne-a dat o doză suplimentară de energie, confirmându-ne faptul că sănătatea și răsfățul culinar pot merge cu succes împreună, contrar aparențelor.

În consecință, am hotărât să mergem mai departe cu acest concept și să-l extindem către toate restaurantele Marty, pentru ca toți clienții noștri să beneficieze de aceste preparate delicioase. Am pus laolaltă principiile alimentației corecte într-un meniu sănătos și delicios în același timp. Chiar dacă pare greu de realizat, cu o atenție deosebită asupra ingredientelor și asupra numărului de calorii, am demonstrat că un regim de viață sănătos nu trebuie neapărat să includă și compromisuri în materie de gust.

Delicios și plin de savoare, fără adaosuri și fără excese, SKINNYLICIOUS este un meniu dedicat sănătății. Meniul se află deja pe mesele din cele patru restaurante și vă așteaptă să vă bucurați de numărul redus de calorii și de gustul delicios.

Am ales, pentru moment, să păstrăm aceste preparate doar pentru restaurante și de aceea, deocamdată, nu sunt disponibile pentru comenzile online, pentru că ținem foarte mult la modul în care sunt prezentate, dar căutăm soluții pentru ca ele să ajungă în cele mai bune condiții pe mesele voastre de acasă. Vă așteptăm, așadar, să savurați noul meniu Skinnylicious și să ne spuneți dacă v-a plăcut.

Puteți descărca meniul de aici.

Sănătate și voie bună să fie pentru toți, poftă bună!