Skinnylicious: Slim. Fit. Delicious.

Lucrăm în fiecare zi ca să fim din ce în ce mai buni, să vă aducem cele mai bune preparate, să vă servim cu profesionalism și să vă aducem bucurie prin atmosfera și conceptul Marty. Prin fiecare demers pe care îl facem încercăm să ajungem cu pași mici către inima voastră și către acea plăcere care să vă facă să vă întoarceși de fiecare dată în restaurantele noastre.

Ritmul în care lucrurile din jurul nostru capătă formă este din ce în ce mai alert, așa că suntem din ce în ce mai ocupați, mai stresați și poate mai puțin atenți la ceea ce mâncăm. Telefoane, email-uri, agitație. Grăbiți să parcurgem tot ce avem de parcurs, uităm uneori de lucrurile cele mai importante: uităm de ai noștri, de gândurile noastre, de noi, însă cel mai important, uităm de sursa noastră de energie, alimentația corecta.

În această lume a vitezei cotidiene ne-am facut răgaz pentru a pune laolalta principiile alimentației corecte într-un meniu sănătos și delicios în acelasi timp.

Fără adaosuri si fără excese, SKINNYLICIOUS este un meniu dedicat sănătății. Vă încurajăm să mâncați echilibrat și să faceți mișcare pentru că sănătatea nu trebuie să însemne diete sau înfometare, iar gustul nu trebuie să fie compromis.

Vă propunem să lăsăm natura să ne bucure cu alimentele sale, care mai de care mai sănătoase și mai fericite. Să o lăsăm să ne bucure cu explozia de arome și culori. Să ne înveselească. Să ne energizeze.

Vă așteptămla Marty City (singurul restaurant Marty unde veți găsi acest meniu) pentru a gusta din SKINNYLICIOUS -slim-fit-delicious, un meniu delicios dedicat sănătății.

Vă urăm poftă de viață bună!