Skinnylicious, acum disponibil și la comenzile online

Pentru că lucrurile bune sunt și mai bune atunci când ne sunt la îndemână, începem ziua cu o veste pe care, vă va bucura pe mulți dintre voi: meniul nostru special, prietenos cu sănătatea și cu silueta, este de acum disponibil pentru livrări acasă, respectiv pe delivery.

Deși nu mai are nevoie de nici o prezentare, SKINNYLICIOUS, pentru că despre acesta vorbim, este meniul pe care maeștrii noștri bucătari l-au conceput special pentru aceia dintre voi care apreciază gustul unui preparat delicios, ținând în aceeași măsură cont de implicațiile pe care acesta le are asupra sănătății. Astfel, folosind doar ingrediente atent alese, naturale, dar mai ales ușoare, meniul SKINNYLICIOUS cuprinde o gamă de preparate ce îmbină cu succes nu doar savoarea și aromele delicioase, ci respectă și principiile unei alimentații echilibrate, fiind bogate în nutrienți și vitamine, fără a avea, însă, un număr mare de calorii.

Disponibil până acum în toate locațiile Marty, meniul vine de astăzi în întâmpinarea acelora dintre clienții noștri care, în programul încărcat al fiecărei zile, nu găsesc răgazul unui răsfăț delicios și sănătos în același timp, punând la dispoziția acestora posibilitatea ca preparatele sale să fie savurate acasă sau într-o pauză scurtă la birou.

Tot ce putem noi să vă mai spunem este „poftă bună (și sănătoasă)!” și credeți-ne, dacă încercați preparatele din meniul SKINNYLICIOS, cu siguranță veți avea poftă.