See you at „The Woman”

Așa cum probabil ați observat de pe materialele de promovare a evenimentului, anul acesta suntem parteneri cu organizatorii conferinței de business feminin. Pregătim o serie de surprize pentru voi și abia așteptăm să ne cunoaștem. Ne vedem la The Woman? :)

În 7 martie la Cluj-Napoca va avea loc ediţia a 2-a a conferinței nationale dedicată businessului feminin, The Woman. Toate cele zece femei invitate ca şi vorbitoare pe scena The Woman sunt femei de afaceri ale pieței autohtone, care fie ocupă poziții de management pentru branduri internaționale, fie sunt antreprenori cu afaceri româneşti, sau se implică în proiectele care le pasionează.

Evenimentul găzduit de Grand Hotel Italia este format din debateuri, prezentări și o seară de cocktail cu un program special, ce va curpinde defilări de modă, expoziții de bijuterii Sabion, lansare de carte, degustare de vinuri și multe pauze pentru networking.

Vorbitoarele confirmate la această ediție vin din industrii diferite: din zona de IT, din industria comunicării, de pe zona de fashion, au făcut sau fac jurnalism, producție alimentară, industria medicală, sau profesează în drept. În cadrul debateurilor vor avea ocazia sa ne povesteasca fiecare despre ascensiunea lor, despre greutatile pe care le-au intampinat si despre diferentele pe care le aduc fiecare domeniu in parte.

Înscrierile se pot face direct pe siteul thewoman.ro și noutățile le aflați prima oară pe pagina de facebook a evenimentului.