Sărbătorește primăvara cu bunătățile de la Marty Events

Iubim motivele de sărbătoare și nu avem nevoie de prea mult timp ca să găsim unul. Că vine primăvara nu e niciun secret, așa că buna dispoziție poate să înceapă încă de astăzi! Chiar dacă razele soarelui se lasă așteptate, putem să îi dăm un impuls primăverii cu multe zâmbete, iubire și voie bună. Un element nelipsit de la nicio sărbătoare ar trebui să fie mâncarea, ce poate face deliciul evenimentului și să destindă atmosfera. Probabil acesta a fost și gândul prietenilor noștri de la Marty Events atunci când au creat Spring Celebration Goodies, 3 platouri numai bune de împărțit cu cei dragi.

Fie că organizezi o petrecere la birou de 8 Martie, în cinstea fetelor, fie că vrei să îți inviți prietenele în vizită la un pahar de vin și o gustare sau pur și simplu vrei să te bucuri cu familia ta de noile noastre bunătăți, Gourmet Wonders, Veggie Spring și Rainbow Cheesecake sunt alegerea inspirată a oricărui gurmand. 

Dacă ești adeptul preparatelor mai sofisticate, atunci cu siguranță platoul Gourmet Wonders va fi în topul preferințelor tale. Clătitele cu rață confit, coșulețele cu burger și ou de prepeliță, cupele cu piept de pui și gorgonzola și turnulețele cu pastramă sunt cele patru bunătăți care alcătuiesc cel mai rafinat paltou al primăverii.

Perfect pentru vegetarieni (și nu numai), platoul Veggie Spring este o adevărată încântare a simțurilor. Dacă îți faci griji în legătură cu consistența unora dintre aperitive, alege cu încredere platoul nostru veggie – ușor și cu mai puține calorii. Delectează-te cu mini cupe cu hummus, tartine cu vinete, coșulețe cu sparanghel și spanac sau rulouri cu zucchini și legume. 

Și cum nicio masă adevărată nu e completă fără ceva dulce, te provocăm să încerci ceva nou: Rainbow Cheesecake. Alege 10 felii din 6 sortimente de cheesecake (Caramel & Peanuts, Chocoalte Hazelnut & Cookies, Chocolate Cookies & Cream, Deep Dark, Fresh Banana) și personalizează-ți tortul după bunul tău plac. E prea tentant, nu-i așa? E ok, nu e nevoie să i te împotrivești. :)