Sărbătorește luna iubirii cu Loveberry Brownie Cheesecake

Motive de iubire sunt la tot pasul! Zi de zi ne putem îndrăgosti de viață, de soare, de noi înșine, de cei de lângă noi și de tot ce e frumos. Vești bune, căci luna aceasta vă oferim un motiv în plus de îndrăgosteală și de sărbătoare a iubirii: Loveberry & Brownie Cheesecake.  Savurați un blat cu gust intens de cacao, ce se îmbină armonios cu o cremă de brânză răcoritoare, răsfățată cu fructe de pădure. 

Nu știm de voi, însă cu greu putem rezista deserturilor de orice fel și, din fericire, nici nu trebuie să o facem! Ar fi bine totuși să profităm cât de mult putem de ocazie, pentru că Loveberry & Brownie Cheesecake e aici din 14 februarie și până pe 28, în restaurante sau la delivery.
 
Șiiii...pentru că știm cât de mult vă plac concursurile, pozele, Instagram-ul și mai ales cheesecake-urile, InstaFoodPic Contest revine! Din nou! Vă dăm șansa de a câștiga o cină romatică, delicioasă, drăgăstoasă în doi, de Dragobete, în valoare de 150 lei. Așteptăm în schimb să ne bombardați cu poze fabuloase cu noul cheesecake #MartyLoveberry .

1. Comandă un #MartyLoveberry & Brownie Cheesecake din orice restaurant Marty, în perioada 14 – 21 februarie

2. Fă-i o poză artistică și încarc-o pe contul tău de Instagram.

3. Folosește hashtag-ul #MartyLoveberry

4. Fii pe fază! La final alegem prin jurizare cea mai delicioasă fotografie*

Complicat? Noi zicem că nu foarte, mai ales că implică două activități extrem de plăcute :). Așa că nu mai stați pe gânduri! Puneți mâna pe telefoane și ne vedem în restaurante și pe Insta!

Vezi aici regulamentul oficial al campaniei.

*Concursul se desfășoară în perioada 14 – 21 februarie. Câștigătorul va fi ales prin jurizare în data de 22 februarie. Premiul poate fi revendicat în perioada 23 – 28 februarie, in oricare din restaurantele Marty. Campania nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii.