Sărbătorește împreună cu noi 15 Years of Shopping

Celebrating 15 Years of Shopping continuă seria meniurilor speciale aniversare Marty și așteaptă să vă încânte simțurile la Marty Westside, în Polus Center. Sesiunile prelungite de shopping pot fi, după caz, o mare plăcere sau o la fel de mare corvoadă, iar noi ne putem gândi la nenumărate motive pentru care shopping-ul pare o idee numai bună de pus în practică.

Poate ai primit o mărire de salariu și vrei să te răsfeți cu perechea aceea de pantofi după care tânjești de mult timp. Poate shopping-ul e doar un pretext pentru a te întâlni cu cea mai bună prietenă și a vă pune la curent cu ultimele noutăți. Sau poate vrei să petreci timp de calitate cu iubitul tău (deși s-ar putea ca el să nu fie prea încântat de idee :) ). Shopping-ul e uneori pe repede-înainte, în goana după cadourile de sărbători, aniversări și alte evenimente, un shopping plin de frustrări pentru că a nu știu câta oară n-ai nicio idee despre ce ai vrea să cumperi și ajungi să bați ore în șir toate magazinele. Sau, dimpotrivă, e cea mai reconfortantă sesiune de shopping, pentru că nimic nu întrece bucuria de a face cadouri celor dragi.

Oricare ar fi starea ta de spirit în aceste momente, la Marty Westside am creat un meniu special extrem de versatil, care să îți satisfacă fiecare experiență de shopping în parte. Alături de un delicios Tender Ribs Club Sandwich, poți să îți începi în forță ziua dedicată cumpărăturilor și să te umpli de energie.

Tender-ribs-club-sandwich

În zilele caniculare ce vin, masa de prânz devine o adevărată provocare. Delicious Summer Carrot Soup este o cremă delicată și răcoritoare, perfectă pentru a te revigora în pauza de shopping de la mijlocul zilei. Completează supa cu o porție de Beautiful Chinese Pasta, o simfonie de gusturi cu tăieței de grâu, legume, carne de vită și pui și sosuri asiatice. Creată de colega noastră, doamna Luci, rețeta a fost pregătită atent cu gândul la doamnele și domnișoarele care doresc să își mențină silueta, ingredientele fiind ușoare, aromate dar, în același timp sățioase.

delicious-summer-carrot-soup

beautiful-chinese-pasta

Finalul sesiunii intense de shopping te găsește rememorând bucuriile zilei, la discuții aprinse și pline de savoare. E momentul să te relaxezi alături de o porție delicioasă de Pulpă de rață cu piure de mazăre și țelină, un amestec surprinzător de culori și gustul. Nu uita de desert, care în meniul special de la Marty Westside ia forma celei mai dulci ispite: The Sweetest Cocoa Tagliatelle & Caramel Sauce, un preparat unic prin aspect, gust și textură, care te va duce cu gândul la copilărie.

pulpa-de-rata-cu-piure-de-mazare-si-telina

the-sweetest-cocoa-tagliatelle-&-caramel-sauce

Este la fel de greu să reziști tentațiilor culinare precum celei de shopping, așa că sfatul nostru este să nu te împotrivești :) . Micile plăceri ale vieții sunt cele care ne determină să trăim fiecare clipă cu pasiune, să ne bucurăm de viață și de neprevăzut. Până ne revedem, găsește-ți inspirația în meniul complet 15 Years of Shopping.