Sărbătorește împreună cu noi 15 Years of Business

Celebrating 15 Years of Business continuă seria meniurilor speciale aniversare Marty și vă așteaptă la un business lunch la Marty Boulevard, pe Str. Horea, Nr. 5. Credem că unul dintre cei mai importanți factori într-un business sunt relațiile umane. Desigur, afacerile sunt construite după viziunea unui lider, care cu nemărginită pasiune, nopți nedormite și muncă asiduă, pune zi de zi câte o cărămidă la fundația visului său. Însă afacerile sunt întreținute de oameni, care împărtășesc viziunea liderului. Indiferent dacă suntem proprietarii unui start-up, unei multinaționale sau suntem o rotiță într-un mecanism complex, ne confruntăm zi de zi cu tranzacții interumane, schimburi, negocieri, suntem într-un business permanent al oamenilor.

Întâlnirile față în față sunt cel mai bun prilej pentru a lua pulsul realității, pentru a construi relații, pentru a celebra reușite, a reconcilia mici divergențe, a discuta proiecte de viitor sau pentru a încheia tranzacția mult dorită. În toate aceste contexte, suntem conștienți de importanța pe care o are mâncarea ca și liant social, ca și simbol al relației umane.

Noi cei de la Marty Restaurants sărbătorim frumusețea acestor relații printr-un meniu special, cu preparate deosebite, cu denumiri inspirate din marile districte și publicații de business ale lumii. Găsește-ți în meniul nostru inspirația pentru orice întâlnire de business reușită și alege preparatul ideal pentru tematica întâlnirii tale.

Jing’an este nu doar unul din centrele de business din Shanghai, ci și o vedetă veritabilă a meniului Celebrating 15 Years of Business. Alege acest preparat aromat și fresh la o discuție relaxată de afaceri, la o primă întâlnire cu un potențial partener sau la un prânz cu colegii tăi de birou.

jing-an-duck

Victoria unei tranzacții sau bucuria unui nou parteneriat merită sărbătorită în stil mare. Alege să îți impresionezi oaspetele cu Rockefeller Special beef Cut, o ceafă de vită suculentă, cu un plating de excepție!

special beef cut

Uneori în relațiile de business mai apar mici conflicte sau divergențe. Pentru soluționarea lor s-ar putea să nu fie nevoie de mai mult decât o simplă întâlnire la prânz. Discuțiile vor fi mai plăcute în compania lui South Beach Creamy & Fresh Salad, pe care îl puteți împărți în semn de pace. Aromele sale fresh, de vară, vor face ca orice conflict să pară doar o amintire.

south beach salad

Până la următoarea întâlnire de afaceri, studiază meniul complet aici. Bucură-te de interacțiunea cu colegii, clienții sau partenerii tăi. Părăsește spațiul biroului și lasă loc oportunităților în viața ta! Și nu uita să deguști fiecare nouă experiență alături de o mâncare bună.