Sărbătorește împreună cu noi 15 ani de Marty

15 ani de marty

Călătoriile sunt mereu mai plăcute în compania prietenilor, iar noi știm cel mai bine acest lucru. Sunteți alături de noi zi de zi, într-o călătorie începută în urmă cu 15 ani, care este departe de a se încheia.

Misiunea cu care am pornit la drum este să oferim oaspeților noștri o experiență memorabilă, care să facă din Marty locul preferat al clujenilor. În 15 ani, am ajuns la peste 1.000.000 de oaspeți care ne trec pragul anual și împărțim zi de zi cu bucurie mii de zâmbete. Pentru acestea și pentru toate cele care vor urma, vă mulțumim.

Suntem o echipă creativă, condusă de pasiune, care va fi întotdeauna o companie plăcută prin grija și atitudinea noastră față de oaspeți. Ca o expresie a creativității noastre, am ales să celebrăm cei 15 ani cu 5 meniuri speciale, fiecare cu o personalitate aparte, la fel cum fiecare zi este o călătorie unică pentru fiecare dintre noi. Ne începem dimineața cu o sesiune de Sports, după care ne alegem o ținută Fashion pentru întâlnirea de Business de la prânz, iar după amiaza ne găsește la Shopping, în pregătirea unei seri pline de Youth.

15 Years of Youth, 15 Years of Sports, 15 Years of Fashion, 15 Years of Business, 15 Years of Shopping – sunt cele 5 meniuri speciale disponibile în restaurantele Marty. Răsfoiește paginile lor și lasă-te surprins de transformare, de combinațiile unice de gusturi și arome. Înainte să ne faci o vizită, dă click pe imaginile de mai jos și află mai multe despre fiecare în parte.

Sărbătorește împreună cu noi 15 ani, cu 5 meniuri unice, în 5 locații și alege-ți zi de zi starea de spirit. Călătoria noastră continuă.

meniu-special-Youth-Marty
Disponibil la Marty Society
Disponibil la Marty Boulevard
Disponibil la Marty Boulevard
meniu-special-Fashion-marty
Disponibil la Marty City
meniu-special-Sports-marty
Disponibil la Marty Sports & Grill
meniu-special-Shopping-marty
Disponibil la Marty Westside

Find a table

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.