Salată cu piept de rață și morcovi caramelizați

Mai multă lumină și căldură, în sfârșit! Am așteptat îndelung venirea primăverii și nu doar pentru timpul frumos, ci și pentru a putea reveni la feluri de mâncare ușoare, sănătoase și colorate. Mai ales după mesele copioase de Paști! Clasicele salate cu roșii, castraveți și ardei par să își piardă din popularitate, însă vestea bună e că avem mii de posibilități pentru a le reinventa și a le transforma într-un spectacol vizual și gustativ. 

Pentru rețeta lunii aprilie, Andreea de la Marty Sports & Grill a ales câteva ingrediente delicioase, pe care poate nu ne-am fi gândit să le includem într-o salată, dar care împreună  alcătuiesc un adevărat deliciu. Piesa de rezistență este, fără îndoială, pieptul de rață gătit la perfecție. Dacă ești novice în ale preparării acestui tip de carne, poți consulta aici mini-ghid-ul nostru de pregătire a pieptului de rață.

Un alt ingredient neașteptat, care oferă o savoare incredibilă preparatului, este reprezentat de morcovi caramelizați. Un morcov e...un simplu morcov, însă caramelizat...e cu totul altceva. Te provocăm să îi adopți cât mai mult în dieta ta de acum înainte, promitem că nu vei regreta.

 

Despre varza kale și multiplele sale benficii pentru sănătate am mai povestit aici, așa că nu e de mirare fatul că Andreea a ales acest ingredient pentru salata ei. În combinație cu dressing-ul de portocală și morcovii caramelizați este pur și simplu de vis!

Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl veți regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună!