Salata cu ciuperci champignon si piept de pui
O salată nu trebuie să fie neapărat delicată dar aceasta este, este și spectaculoasă în același timp, e proaspătă și reconfortantă dar reușește să fie și hrănitoare. Cum se face? Simplu: Mai întâi se pregătesc ingredientele: ciuperci champignon proaspete, pe care le tăiem în lamele. O bucată de piept de pui, pe care o condimentăm exact atât cât trebuie și apoi o punem pe grătarul încins.
Dressingul îl facem din smântână groasă, bogată, muștar de Dijon și ulei de rapiță, amestecate bine între ele.
Nu ne mai rămâne decât să amestecăm ciupercile, frunzele de salată, puiul și dressingul pentru a obține minunăția asta: Salata cu ciuperci champignon si piept de pui!
Poftă bună!
Categories
- 10 ani de Marty
- 15 ani de Marty
- Autumn in my mind
- Campanii
- Concursuri și alte minunății
- Cooking for 2
- Evenimente
- Ingredients & Flavors
- Kids
- Marty pentru comunitate
- Meniuri și bucate noi
- Noutați
- Our menu
- Party boosters
- Pe la noi
- Produsul săptămânii
- Promoții
- Reteta lunii
- Rețete cochete
- Romantic Ideas
- Small Bites for Big Appetites
- Spring lovers ideas
- Sweets for my sweet
- Take it at work
- Toate articolele