Sa cunoastem vinurile din meniu

Cultura pe care încercăm să o construim la noi în organizație (avem peste 250 de angajați... și încă mai numărăm) este una care pune accentul pe învățare, pe evoluție și pe dezvoltare continuă. Suntem mereu în căutare de traininguri și acțiuni pe care le putem face împreună cu angajații și lucrăm foarte mult să dezvoltăm o cultură a cunoașterii și a creșterii.

În tot acest proces, există lucruri pe care nu vi le povestim (deși cei care ne urmăresc pe instagram au parte de informații suplimentare) și lucruri care vă privesc în mod direct și pe voi, pe care vrem să le evidențiem. Un exemplu ar fi trainingul la care am participat săptămâna trecută alături de specialistul nostru în ale vinului, Herbert Szasz.

IMG_8588

Am avut parte de o seară în compania aromelor din meniul Marty, o degustare (în sensul cel mai profesionist posibil) la care am descoperit vinurile din meniu și comparațiile între ele, întocmai ca să vă putem recomanda vouă aromele care vi se potrivesc. Herbert ne-a purtat prin intermediul papilelor gustative din Argentina până în Franța, Italia, Spania, Australia și multe alte țări. Am vorbit despre Mauricio Lorca Fantasia Malbec, Byzantium Blanc de Transilvanie, Frontera Sauvignon Blanc, Intermezo Blanc, Mas Rabel Parellada... și multe multe altele.

Putem spune că am mai făcut un pas înainte spre lumea vinurilor și cu îndrumarea lui Herbert suntem pregătiți să vă răspundem la întrebări și să vă ajutăm și pe voi să descoperiți vinurile preferate. Mai multe fotografii puteți găsi aici, așteptăm să treceți pragul și să încercați alături de noi vinurile din meniul Marty Restaurants.