Risotto cu sfeclă roșie

Luna aceasta, Sergiu, de la Marty Plaza, ne propune o rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă. Iar aspectul ne-a dat gata și sperăm să vă iasă și vouă la fel.

Risotto e un preparat clasic italian, iar varianta lui Segiu s-a ridicat la nivelul reputației: orezul este răsfățat cu vin, supă de pui unt, și parmezan, pentru a fierbe lent și a căpăta o savoare irezistibilă și o textură cremoasă. Sfecla roșie conferă aroma sa tipică și culoarea inconfundabilă, iar chipsul de parmezan și germenii de floarea soarelui aduc contrast de culoare și textură.

Acestea fiind zise, te invităm în bucătărie! Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl vei regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună!