Special de Ziua Îndrăgostiților: tagliatelle cu pancetta și creveți

Se spune că dragostea trece prin stomac, iar de Ziua Îndrăgostiților cu atât mai mult! Anul acesta îți propunem să îți surprinzi iubitul sau iubita cu o cină romantică preparată cu drag în confortul casei voastre. Micile gesturi de iubire pot fi cele mai apreciate și nu e nevoie de lucruri mărețe ca să îți dovedești afecțiunea. Un preparat delicios care poartă semnătura va reprezenta cu siguranță esența unei seri de Valentine's Day reușite.

Nu este nevoie să faci ravagii în bucătărie cu cine știe ce complicățenii și nici să lași o avere la supermarket. Rețeta propusă de Denisa de la Marty City este pe cât de simplă, pe atât de delicioasă! Pancetta crocantă oferă preparatului un gust echilibrat, iar sosul său cremos te va face să te îndrăgostești de fiecare înghițitură. Adevărul e că nu prea ai cum să nu adori acest preparat (și pe cel sau cea care l-a pregătit, desigur! :) )

Nicio masă de Ziua Îndrăgostiților nu poate  fi completă fără un mic răsfăț dulce. Nu îți face griji, nu îți spunem să prelungești la nesfârșit timpul petrecut în bucătărie, o rețetă preparată de tine e de ajuns. Pentru desert îți propunem să faci o vizită în oricare din restaurantele noastre, pentru că ți-am pregătit deja consacratul Red Velvet Cheesecake, disponibil în perioada 14 - 28 februarie. Detalii despre acesta, în curând!

Extra-rețetă surpriză! Completează cina romantică cu un pahar de șampanie, în care ai scufundat două cuburi cu fructe, ușor alcoolizate și ele. Iată mai jos rețeta pentru cuburile magice:

Ingrediente

  • 200 ml vin rose
  • 1/2 cană de zahăr alb
  • 45 g de gelatină pudră
  • câteva fructe de căpșuni, afine, zmeură 

Preparare

Încălzește vinul în cuptorul cu microunde timp de 1 minut, adaugă zahărul și gelatina pudră și amestecă până se omogenizează compoziția. Așează fructele în tăvița pentru cuburi de gheață, toarnă peste ele amestecul obținut anterior și pune-le la congelator timp de 1h. La final, bucură-te de rezultat! Vei obține niște cuburi gumate cu fructe delicioase.