Rețeta lunii: pui bio cu sote de legume

Conceperea și punerea în aplicare a rețetei lunii pare să fie una dintre activitățile preferate ale bucătarilor noștri. De la începuturile rețetelor am trecut prin toate cărnurile posibile și imposibile: pui, pește, porc, vită, rață, fructe de mare și câte și mai câte, am fost martorii unor combinații delicioase de legume colorate, salate ușoare și condimente inedite. Am cutreierat bucătăriile tuturor restaurantelor Marty în căutarea celui mai talentat chef, am testat zeci de preparate, am aflat nenumărate curiozități despre metode de preparare și am experimentat împreună noi gusturi desăvârșite.

7k6c2669

Oricât de multe rețete la care am participat, colegii noștri continuă să ne surprindă de fiecare dată prin rețetele propuse, prin plating și mai ales prin savoarea ingredientelor alese. Rețeta din această lună este pe cât de simplă, pe atât de delicioasă, iar partea frumoasă este că am ales să folosim ingrediente cât mai naturale, cum este puiul bio relaxat. Cristi de la Marty Delivery este cel care propune rețeta-minune, iar noi zicem să o încercați negreșit!

7k6c2675

Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl veți regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună!