Rețeta lunii iulie: ribeye steak cu piure bicolor

Cu atâtea evenimente în jurul nostru (Jazz in the Park, Street Food Festival, Electric Castle si în curând Untold), am reușit mai greu să ne adunăm forțele și inspirația pentru rețeta de luna aceasta. Știm însă că așteptați de fiecare dată cu sufletul la gură să aflați ce bunătăți vă mai pregătesc bucătarii noștri, așa că nu puteam să vă dezamăgim. 

Autorul rețetei lunii iulie este George de la Marty City, care a pregătit specialitatea lui și unul din preparatele sale preferate: ribeye steak cu piure bicolor. Ribeye-ul este un tip de carne de vită ce provine din zona coastelor și este foarte bogată, suculentă, cu o marmorație generoasă, fragedă și foarte gustoasă.

Procedeul de gătire al cărnii de vită este unul foarte precis, care nu prea lasă loc de interpretări. Pe mulți dintre noi ne poate speria necesitatea aceasta de a respecta toți parametri, iar întreg procesul ne poate descuraja din start. Însă, o dată ce ne apucăm de gătit, ne dăm seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par. Posibil să mai dăm și rateuri uneori, dar suntem siguri că exersând, rezultatul final va înlocui cu succes o cină în oraș.

Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl veți regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună!