Rețeta lui Gabriel
Continuăm seria recomandărilor din bucătăriile nostre, de data aceasta cu o rețetă propusă de Gabriel Griga de la Marty Westside. Piept de pui în crustă de piper cu cartofi Dauphine și sos de portocale – aceasta este varianta propusă de el pentru o seară în care ne dorim să impresionăm musafirii cu un preparat deosebit și foarte foarte gustos.
Rețeta o puteți downloada de aici (sau dacă dați un click pe imaginea de mai sus), așteptăm să ne spuneți cum v-a ieșit și dacă le-a plăcut musafirilor propunerea voastră culinară 🙂
Categories
- 10 ani de Marty
- 15 ani de Marty
- Autumn in my mind
- Campanii
- Concursuri și alte minunății
- Cooking for 2
- Evenimente
- Ingredients & Flavors
- Kids
- Marty pentru comunitate
- Meniuri și bucate noi
- Noutați
- Our menu
- Party boosters
- Pe la noi
- Produsul săptămânii
- Promoții
- Reteta lunii
- Rețete cochete
- Romantic Ideas
- Small Bites for Big Appetites
- Spring lovers ideas
- Sweets for my sweet
- Take it at work
- Toate articolele