Electric Burger revine cu premii de festival: 6 abonamente la Electric Castle

ELECTRIC BURGER SE ÎNTOARCE!

Cu siguranță îți amintești de Electric Burger, vedeta absolută a festivalului Electric Castle de anul trecut. Era păcat să rămână doar o amintire, așa că iată-l din nou în lumina reflectoarelor! Timp de câteva săptămâni bune, ne-am închis în laboratorul de creație culinară Marty, am experimentat cu numeroase gusturi și arome, i-am chemat și pe oamenii Electrici să ne ajute și, în final, am ajuns la o formulă câștigătoare! 

ELECTRIC BURGER, CEL CARE ALUNGĂ PLOAIA ȘI ADUCE CURCUBEUL…PE CERUL GURII

Făurit cu grijă de bucătarii noștri, Electric Burger este menit să îi vindece de dorul de festival chiar și pe cei mai mari nostalgici. Fă-ți încălzirea până la Electric Castle în cel mai apropiat restaurant Marty, la tine acasă sau ia-l cu tine chiar și până la Bonțida.

Înfulecă-l încet și sigur, savurând fiecare mușcătură din carnea de vită suculentă, răsfățată cu felii de caș cheddar. Electrizează-ți papilele gustative cu o combinație neașteptată de arome îndrăznețe, regăsite în combinația de jalapeno si rucola cu personalitate.

Ce bine că nu mai e nevoie să aștepți până la Electric Castle ca să trăiești atmosfera de festival și poți să o faci în fiecare zi, mușcătură cu mușcătură.

CÂȘTIGĂ ABONAMENTE LA ELECTRIC CASTLE

Și pentru că nu puteam lăsa cu ochii în soare (sau în ploaie) un fan adevărat ca tine (de burgeri și de festival), ți-am pregătit o tombolă cu super premii: 6 abonamente EC PASS tocmai la Electric Castle. Iată ce trebuie să faci pentru a participa:

1. Vino în oricare din restaurantele Marty în perioada 22 mai – 30 iunie și comandă-ți un Electric Burger sau comandă-l acasă/ la birou de pe site-ul nostru de Delivery.

2. Completează formularul online de înscriere, pe care îl găsești aici. Avem nevoie de informații prețioase de pe bonul fiscal și ceva date personale.

3. Păstrează bonul până la finalul campaniei. Nu-l arunca. Serios.

4. Urmărește săptămânal pagina de Facebook Marty Restaurants și află dacă ai câștigat unul dintre cele 6 abonamente la Electric Castle.

Și pentru că luăm lucrurile foarte în serios, ți-am pregătit și un Regulament Oficial al Campaniei, în caz că vrei să afli mai multe detalii despre premii.

Nu ar mai fi foarte multe de zis, decât să nu mai stai pe gânduri și îți faci încălzirea pentru Electric Castle cu noul Electric Burger! Succes! ? 

 

Listă câștigători Tombola Electric Burger

Anda Moga

Mihai Daniel Ciusu

Cătălin Sîngeorzan

Irina Pașcalău