Câștigă unul dintre cele 20 de abonamente la Electric Castle cu Electric Burger!

Tu cum trăiești atmosfera de festival?

Sună alarma și ai face orice ca să înceteze. Ca prin vis, întinzi mâna după telefon și cauți cu disperare butonul de snooze, dar NU.ÎL.GĂSEȘTI. De ce diminețile trebuie să fie atâââât de grele?!?! Mai încerci o dată și reușești să oprești bestia țiuitoare, în timp ce fericit te cuibărești la loc, pentru câteva minute în plus de somn.

Și atunci îți amintești! Da, totul este clar ca lumina zilei! E ziua pe care o așteptai de 365 de zile, ziua în care totul este posibil, ziua care schimbă tot, după care nimic nu va mai fi la fel ca înainte.

Țâșnești cu viteză din pat și dai fuga la dulap, unde te așteaptă ținuta atent gândită și pregătită cu mult timp în urmă. O îmbraci frenetic, în timp ce fredonezi deja în minte piesa preferată. Cu o satisfacție deplină, îți lași picioarele să alunece cu grijă în cizmele de cauciuc, fiind cuprins instantaneu de o bucurie nemărginită. Măcar de ai putea să grăbești tot procesul să ajungi mai repede la destinație!

În timp ce alergi spre ușă, îți iei din zbor pelerina de ploaie, fericit că acum ținuta este completă. Parcă poți să simți deja picăturile care îți brăzdează fața și se preling din cer cu încetinitorul, în lumina reflectoarelor de la scenă. Anticiparea evenimentului nu îți mai dă pace de săptămâni bune și nu îți vine să crezi că în sfârșit a sosit din nou momentul să te bucuri cu fiecare moleculă din corpul tău de atmosfera de festival.

Te grăbești să prinzi autobuzul spre Bonțida și îl zărești din depărtare cum te așteaptă în stație, înconjurat de o aură luminoasă. Începi să alergi înspre el, în mulțimea de festivalieri și îi treci pragul cu zâmbetul pe buze.

Acum că ești pe drumul cel bun, închizi ochii și vizualizezi toate bucuriile care te așteaptă: super artiști internaționali, multe scene, reîntâlnirea cu prietenii, dans și distracție până în zori, țopăieli pline de fericire, nopți albe, mâncare delicioasă cu iz de festival și multă relaxare.

Cu zâmbetul pe buze deschizi ușor ochii, doar pentru a realiza că ești tot acasă în patul tău, îngrămădit între perne, iar totul a fost doar un vis frumos. Mai sunt zile bune până la Electric Castle, dar nu ești dezamăgit și știi foarte bine de ce. Ai biletele în buzunar și trăiești în fiecare zi atmosfera de festival prin noul Electric Burger.

Electric Burger, cel care alungă ploaia și aduce curcubeul...pe cerul gurii

Făurit cu grijă de bucătarii noștri, Electric Burger este menit să îi vindece de dorul de festival chiar și pe cei mai mari nostalgici. Fă-ți încălzirea până la Electric Castle în cel mai apropiat restaurant Marty, la tine acasă sau ia-l cu tine chiar și până la Bonțida.

Înfulecă-l încet și sigur, savurând fiecare mușcătură din carnea de vită suculentă, răsfățată cu felii de caș cheddar, oul catifelat și chifla neagră cu cărbune alimentar. Electrizează-ți papilele gustative cu o combinație neașteptată de arome fresh și colorate, regăsite în salsa-ul de ananas proapăt, coriandru verde, sos sriracha, ardei gras, sweet chili, chimion, mentă și busuioc.

Ce bine că nu mai e nevoie să aștepți până la Electric Castle ca să trăiești atmosfera de festival și poți să o faci în fiecare zi, mușcătură cu mușcătură.

Câștigă invitații la Electric Castle

Și pentru că nu puteam lăsa cu ochii în soare (sau în ploaie) un fan adevărat ca tine (de burgeri și de festival), ți-am pregătit o tombolă cu super premii: 20 de abonamente EC PASS tocmai la Electric Castle. Iată ce trebuie să faci pentru a participa:

1. Vino în oricare din restaurantele Marty în perioada 23 mai - 3 iulie și comandă-ți un Electric Burger sau comandă-l acasă/ la birou de pe site-ul nostru de Delivery.

2. Completează formularul online de înscriere, pe care îl găsești aici. Avem nevoie de informații prețioase de pe bonul fiscal și ceva date personale.

3. Păstrează bonul până la finalul campaniei. Nu-l arunca. Serios.

4. Urmărește săptămânal pagina de Facebook Marty Restaurants și află dacă ai câștigat unul dintre cele 20 de abonamente la Electric Castle.

Și pentru că luăm lucrurile foarte în serios, ți-am pregătit și un Regulament Oficial al Campaniei, în caz că vrei să afli mai multe detalii despre premii.

Nu ar mai fi foarte multe de zis, decât să nu mai stai pe gânduri și îți faci încălzirea pentru Electric Castle cu noul Electric Burger! Succes! :) 

---Update câștigători---

Extragerea 1 - 31 mai 2017

  1. Oros-Rus Denis
  2. Radu Laura-Maria
  3. Cojocariu Vlad

Extragerea 2 - 7 iunie 2017

  1. Precup Ramona Cosmina
  2. Trîncă Ioan Horea
  3. Andreea Dardai

Extragerea 3 - 14 iunie 2017

  1. Ana Chiș 
  2. Vasile Cătălin Urda 
  3. Alin Pandaru 
  4. Elena-Adela Neacșu (Delivery)

Extragerea 4 - 21 iunie 2017

  1. Denisa Rus 
  2. Vlad-Dan Cotuțiu 
  3. Vlad Stanca

Extragerea 5 - 28 iunie 2017

  1. Ovidiu Cucerzan 
  2. Dragoș George Man 
  3. Dan Teștehan 

Extragerea 6 - 5 iulie 2017

  1. Dan Iudean 
  2. Mihai Kereki 
  3. Dan Draghicioiu 
  4. Mihai Crișan (Delivery)