#SocietyBucket Insta Challenge vine cu multe premii în bere și pizza

Toamna se numără studenții, ofertele de nerefuzat și...concursurile. Pe Instagram, de exemplu. Te-am băgat cu totul în ceață? Citește mai departe pentru că elucidăm misterul! :) 

Împreună cu prietenii noștri de la Heineken România ți-am pregătit un tratament special pentru serile de meciuri. Îți place fotbalul, dar parcă singur, în intimitatea casei, doar tu și fotoliul tău preferat, nu e chiar atât de distractiv. Meciurile se trăiesc cel mai bine alături de prieteni, cu cât mai mulți, cu atât mai bine! Iar atunci când sunt urmărite pe un ecran mare-mare, parcă nimic nu poate egala senzația și entuziasmul.

Ne-am gândit, desigur, că un meci ”pe sec” e ca și cum n-ar fi, așa că uite ce ți-am pregătit: un super Bucket Combo, adică 5 beri Heineken la preț de 4, plus o Piadina Pesto din partea casei. Totalul? Doar 32 de lei în loc 51.5 lei! Cam greu de refuzat, așa-i? 

Veștile bune nu se opresc aici! Dacă tot e competiție și atmosferă, să fie până la capăt! Partea frumoasă e că tot tu ai de câștigat din toată povestea. O dată Bucket Combo-ul comandat, fă-l vedetă pe Instagram, iar noi te premiem! Cu și mai multă bere și pizza aburindă. Concursul sună cam așa:

#SocietyBucket Challenge
Instagram that cool beer bucket and win some free beer and pizza*!
 
1. Comandă un Beer Bucket Heineken (Bucket Combo)
2. Fă-i o poză artistică și încarc-o pe profilul tău de Instagram!
3. Dă tag la @martyrestaurants și folosește hashtag-ul #SocietyBucket
4. Fii pe fază! Poți câștiga lunar 5 baxuri de bere Heinken și o pizza XXL Marty
 
În total avem de dat 2 premii mari și late, numai bune de împărțit cu gașca la următorul meci. Așa că hai! Nu mai sta pe gânduri! Pune mâna pe telefon și ne vedem la Marty și pe Insta! 
 
Dacă nu te-am convins, poți citi regulamentul complet aici: Regulament concurs #SocietyBucket
 
*Oferta Bucket Combo și concursul #BabesBucket sunt valabile exclusiv în locația Marty Society, în perioada 29.10 - 31.12 2018 și nu se cumulează cu alte oferte sau promoții.