Red Weekend la Marty sau cum să fii un bun Foodie Buddy

header-1

Îl știm cu toții si cu siguranță avem unul în viața noastră. Sau mai mulți. E prietenul acela care te sună mereu să te invite în oraș la mic dejun, prânz sau cină, urmărește toate localurile care se deschid, este la curent cu cele mai noi restaurante și tendințe internaționale în materie de gastronomie. Este prietenul acela care împarte cu tine ultima felie de pizza, este cel care te poartă pe la toate tonetele cu street food, iar seara te așteaptă cu o rezervare la bistro-ul acela cochet despre care toată lumea vorbește.

redweekend-newsletter2

Un bun Foodie Buddy este mereu pregătit și cu siguranță a aflat deja despre oferta noastră de Red Weekend. Așa că fie că te identifici cu descrierea de mai sus și vrei să le faci o surpriză prietenilor tăi, fie că ești prieten cu un Foodie Buddy pe care ai vrea să îl surprinzi, gift card-urile Marty sunt cadoul potrivit.

header2

untitled-2

Detalii și regulamentul campaniei

1. Campania Red Friday se desfășoară în perioada 18 - 20 noiembrie 2016 și este valabilă în limita stocului disponibil

2. Oferta se desfășoară după următorul mecanism: la achiziția unui card cadou în valoare de 100 RON, clientul primește gratuit un card cadou în valoare de 50 RON

3. Oferta nu se cumulează cu alte campanii sau promoții și este valabilă atât pentru comenzi online (site și aplicație Marty Delivery, site și aplicație HipMenu), cât și pentru achiziții direct în restaurante

4. Cardurile cadou pot fi utilizate doar în restaurantele Marty, până la data de 31.12.2017. Cardurile nu pot fi utilizate pentru comenzi online.

5. Un client poate achiziționa un număr nelimitat de carduri cadou