Produsul săptămânii: Tagliatelle Verdi

Așa cum v-am obișnuit, pentru că ne dorim mereu să vă oferim tot ce avem mai bun și să vă răsfățăm așa cum se cuvine, v-am rugat încă o dată să votați produsul săptămânii. De data aceasta, alegerea aflată pe primul loc în topul preferințelor voastre a fost pentru noi o surpriză pe cât de plăcută, pe atât de onorantă, ținând cont de faptul că este vorba despre Tagliatelle Verdi, un produs „Signature item”, cu tradiție îndelungată în meniul nostru.

O rețetă simplă, dar realizată de fiecare dată cu aceeași pasiune, care îmbină tagliatelle preparate în casă cu sos alb, piept de pui și ciuperci proaspete pentru ca în fiecare porție clienții noștri să găsească gustul bogat, inconfundabil, care face din acest preparat un must-try al meniului nostru.

Ca de obicei, am rugat clienții să completeze formularul special și să ne spună în câteva cuvinte de ce le place lor Tagliatelle Verdi. Iată ce am aflat:

-„Am ales produsul în funcție de ingrediente și a fost o alegere foarte inspirată. Este prima dată când l-am comandat și e foarte probabil să-l mai comand și pe viitor.”

-„Am ales produsul pentru că pastele sunt foarte gustoase și aspectuase. Întotdeauna le prefer înaintea altor paste.”

-„Este un preparat gustos cu o imagine pe măsură. Bogat în ingrediente, iar tagliatellele par proaspete. Obișnuiesc de fiecare dată când ajung la Cluj să comand Tagliatelle Verdi.”

-„Este unul dintre produsele pentru care vin la Marty. Îl aleg pentru că este gustos însă prima dată mi-a fost recomandat de către ospătar. Felicitări bucătarului.”

Ne bucurăm enorm atunci când știm că preparatele noastre sunt îndrăgite. Până săptămâna viitoare, când vom afla nominalizările voastre pentru următorul produs al săptămânii, așteptăm și părerile voastre despre Tagliatelle Verdi. În caz că nu ați încercat încă, vă așteptăm cu drag să vă convingenți singuri dacă merită sau nu titlul de preparat al acestei săptămâni.