Produsul săptămânii: mușchiuleț de porc fume

V-am povestit despre Chicken Madeira și Chicken Dijon, ambele cu carne de pui, așa că ne-am gândit să schimbăm registrul și să vă vorbim despre un preparat din meniu pe bază de carne de porc (mai ales că la concurs am avut aceeași cerință).

Și ce ar putea să fie mai bun decât mușchiulețul de porc? Mai ales dacă este afumat așa cum doar noi știm să-l afumăm! Produsul e în meniul nostru de aproape trei ani și încă de la primele apariții primim laude și aprecieri vis-a-vis de el.

Îl gătim cu mare drag, mai ales că la afumat folosim un amestec de rumeguș din esențe tari, gândit special pentru Marty și este vorba despre o afumare pentru gust și nu pentru conservare. În combinație cu aromele cărnii de porc nu poate decât să iasă un preparat aproape de perfecțiune :)

Să vedem ce spun clienții noștri despre acest produs:

- „DELICIOS! M-a atras numele meniului pentru că în general îmi plac afumăturile. Foarte bun! Felicitări bucătarului!”

- „Obișnuiesc să-l comand, nu e prima dată și cred că e cel mai gustos preparat din meniu”

- „Îmi place combinația dintre sosul de ardei și mușchi. Este foarte bine gătit iar afumătura îi dă un gust deosebit. Mirific aș spune” :)

- „Nu l-am comandat până acum și trebuie să recunosc că mi se pare că l-am descoperit prea târziu. Aș fi putut să mă bucur de el până acum dar cu siguranță pentru următoarea perioadă va fi primul lucru la care mă voi gândi când pronunț numele Marty”

Mușchiulețul de porc fume îl găsiți la toate restaurantele Marty și vă așteaptă să-l degustați. Vouă vă place acest preparat? Obișnuiți să-l comandați la Marty? :)